Nieuw op Viaplay | April 2023

Als abonnee van Viaplay ben je natuurlijk benieuwd welke films, series en sportuitzendingen je kunt verwachten in het aanbod. In elk van deze drie categorieën vind je daarom hier wat er nieuw op Viaplay in april 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe film, serie en sport deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in april 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe film, serie en sport op Viaplay in april 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting: een serie, een film en een sporthighlight. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in april 2023 op Viaplay in Nederland verwacht worden.

1. Live Life (serie, seizoen 1)

Fans van Zweedse series, opgelet! Op woensdag 5 april verschijnt Leva Life, in het Engels bekend als Live Life, op Viaplay. In deze dramaserie maken we kennis met Nora, een jonge en levendige journaliste met een veelbelovende toekomst voor zich. Maar net als ze op het punt staat de wereld aan te pakken, krijgt ze een levensbedreigende diagnose van kanker.

2. CAMINO (film, 2023)

Regitze, zwanger en vervreemd van haar vader Jan, begint aan een tocht van 260 kilometer over de Camino de Santiago in Spanje, nadat ze ontdekt heeft dat het haar moeders laatste wens was dat ze zich zouden verzoenen. De komische Deense dramafilm CAMINO verschijnt op woensdag 5 april online bij Viaplay in Nederland.

3. Max Verstappen – Anatomy of a Champion (serie, seizoen 1)

Met een voorlopige #1-positie in de Formule 1-stand is het gloednieuwe seizoen weer uitstekend van stap gegaan voor Max Verstappen. Deze maand reizen we in het eerste weekend af naar Australië voor een nieuwe Grand Prix, waarna in het laatste weekend de GP van Azerbeidzjan volgt. Daarnaast vind je op Viaplay echter ook een heleboel racedocu’s, waaronder Nyck de Vries – Durf te Dromen, Verstappen – Lion Unleashed 2 en nog heel veel meer. Op de allereerste dag van de maand zal dit aanbod echter verder uitgebreid worden, want op zaterdag 1 april lanceert Viaplay de driedelige documentaireserie Max Verstappen – Anatomy of a Champion. Als kijker word je meegenomen in het leven van de Nederlandse F1-coureur. Uiteraard komen de afgelopen gloriejaren voorbij, waarin Verstappen op het hoogste niveau van de autosport opereerde en twee keer het Wereldkampioenschap won, maar daarnaast krijgen we ook een inkijkje in zijn jeugd en zijn intense relatie met zijn vader Jos Verstappen. Zo ontdek je een kant van Verstappen die je nog nooit gezien hebt. Hoe hij constant streeft naar perfectie en de last van de enorme media-aandacht en verplichtingen altijd op zijn schouders draagt. Naaste familie en vrienden bieden ons door middel van diepte-interviews een uniek inkijkje in de man achter de coureur.

Lijsten met meer nieuwe films, series en sportuitzendingen op Viaplay in april 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft Viaplay met ons het onderstaande overzicht van nieuwe Originals, films, series en sportuitzendingen gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in april toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Viaplay in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten. Dit is voorheen meer dan eens voorgekomen, dus houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van updates.

Originals

… binnenkort meer, na officiële bekendmaking van Viaplay. Blijf als eerste op de hoogte via je mail.

Series

… binnenkort meer, na officiële bekendmaking van Viaplay. Blijf als eerste op de hoogte via je mail.

Films

… binnenkort meer, na officiële bekendmaking van Viaplay. Blijf als eerste op de hoogte via je mail.

Sportuitzendingen

De onderstaande sportwedstrijden zijn highlights in de maand april 2023 die zullen worden uitgezonden op Viaplay. Er worden echter in dezelfde en andere competities nog veel meer sportuitzendingen verwacht. In de programmagids van het video on demand-platform vind je alles wat je kunt verwachten in een dagelijks schema, te filteren op sportcategorie.

WedstrijdSportCompetitieDatum
Bayern München – Borussia DortmundVoetbalBundesliga1 april
Manchester City – LiverpoolVoetbalPremier League1 april
Grand Prix van AustraliëMotorsportFormule 11-2 april
International Darts OpenDartsPDC European Tour1-2 april
Chelsea – LiverpoolVoetbalPremier League4 april
Speeldag 10DartsPDC Premier League6 april
Borussia Dortmund – Union BerlinVoetbalBundesliga8 april
Freiburg – Bayern MünchenVoetbalBundesliga8 april
German Darts Grand PrixDartsPDC European Tour8-10 april
Manchester United – EvertonVoetbalPremier League8 april
Liverpool – ArsenalVoetbalPremier League9 april
Speeldag 11DartsPDC Premier League13 april
Speeldag 12DartsPDC Premier League20 april
Manchester City – ArsenalVoetbalPremier League26 april
Tottenham Hotspur – Manchester UnitedVoetbalPremier League27 april
Speeldag 13DartsPDC Premier League27 april
Grand Prix van AzerbeidzjanMotorsportFormule 128-30 april
Dutch Darts ChampionshipDartsPDC European Tour28-30 april
Arsenal – ChelseaVoetbalPremier League29 april
Liverpool – Tottenham HotspurVoetbalPremier League30 april

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Viaplay, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Netflix, Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Videoland of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen


Synopsissen: Viaplay