Nieuw op SkyShowtime | Juni 2023

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in juni 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juni 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in juni 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juni 2023 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Violent Night (film, 2022)

Violent Night | Officiële Trailer 1

De zenuwslopende kerstfilm Violent Night vertelt het verhaal van huurlingen due op kerstavond een groep gijzelaars nemen, zonder te weten dat hun grootste tegenstander niemand minder dan de kerstman is, gespeeld door David Harbour (o.a. bekend van Stranger Things en Black Widow). David Leitch, bekend van zijn productiewerk voor actiehits als John Wick, werkte voor dit project samen met Sonic the Hedgehog-schrijvers Patrick Casey en Josh Miller om deze klassieke kerstfilm een scherpe twist te geven en de kerstman als verre van heilig neer te zetten. De film zal vanaf donderdag 15 juni op SkyShowtime te zien zijn.

2. Star Trek: Strange New Worlds (serie, seizoen 2)

Star Trek: Strange New Worlds | Season 2 | Official Trailer | SkyShowtime

Op vrijdag 16 juni zal eindelijk seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds van start gaan bij SkyShowtime. Deze serie speelt zich af in de tijd dat kapitein Christopher Pike de leiding had over de U.S.S. Enterprise. Publiekslievelingen Anson Mount in de rol van kapitein Christopher Pike, Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als wetenschapsofficier Spock worden teruggebracht naar het scherm. Het verhaal volgt kapitein Pike, Spock en Number One in hun avonturen door het universum, voordat kapitein Kirk deel uitmaakte van de bemanning van de U.S.S. Enterprise.

3. Mrs. Harris Goes to Paris (film, 2022)

Mrs. Harris Goes to Paris - Officiële Trailer

Omcirkel dinsdag 20 juni maar alvast in je agenda, want vanaf die dag zal Mrs. Harris Goes to Paris op SkyShowtime te streamen zijn. De film vertelt het fascinerende verhaal van een doorsnee huishoudhulp uit Londen in de jaren vijftig, die volledig in de ban raakt van een Dior couturejurk en besluit dat ze er koste wat het kost zelf één moet hebben. Na een periode van hard werken, hongerlijden en gokken om het benodigde geld te vergaren en haar droom waar te maken, start Mrs. Harris haar avontuur in Parijs. Dit avontuur zal niet alleen haar eigen toekomst beïnvloeden, maar ook de toekomst van het House of Dior.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in juni 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juni toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
Star Trek: ProdigySerie (S1B)1 juni
SuccessSerie2 juni
BeforeignersSerie (S2)5 juni
RuxxSerie9 juni
She SaidFilm (2022)9 juni
KamikazeSerie12 juni
The ForgivenFilm (2021)12 juni
Paw PatrolSerie (S9B)15 juni
Violent NightFilm (2022)15 juni
Star Trek: Strange New WorldsSerie (S2)16 juni
Foodie LoveSerie19 juni
WarszawiankaSerie19 juni
Mrs. Harris Goes to ParisFilm (2022)20 juni
Armageddon TimeFilm (2022)22 juni

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenAfleveringen
A Town Called MaliceSeizoen 18 afleveringen
Fatal AttractionSeizoen 110 afleveringen
Grease: Rise of the Pink LadiesSeizoen 110 afleveringen
Law & OrderSeizoen 2222 afleveringen
LustSeizoen 18 afleveringen
One Way Or AnotherSeizoen 28 afleveringen
YellowjackersSeizoen 29 afleveringen

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen

  • Welke films en series zijn nieuw op SkyShowtime in juni 2023?

    In deze lijst vind je de vooraf bekendgemaakte nieuwe films en series op SkyShowtime in juni 2023. Onder andere staan Star Trek: Strange New Worlds (seizoen 2), de horrorkerstfilm Violent Night (2022), de komische dramafilm Mrs. Harris Goes to Paris (2022) en nog veel meer titels op het programma bij de streamingdienst deze maand.

  • Welke films en series kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op SkyShowtime?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films en series op SkyShowtime per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.


Synopsissen: SkyShowtime