Nieuw op SkyShowtime | Juli 2023

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in juli 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juli 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in juli 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juli 2023 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Puss in Boots: The Last Wish (film, 2022)

Puss In Boots: The Last Wish - Official Trailer 2

In 2022 werd het Shrek-universum voor het eerst in tien jaar uitgebreid met Puss in Boots: The Last Wish. Dit vervolg op de hitfilm Puss in Boots uit 2011 werd weer net zo enthousiast ontvangen. Opnieuw raakt de Gelaarsde Kat in de problemen. Hij heeft namelijk acht van zijn negen levens verspild en zal heel voorzichtig moeten doen om niet voorgoed de oogjes te sluiten. Aangezien Puss in Boots (opnieuw ingesproken door Antonio Banderas) het niet ziet zitten om een suffe huiskat te worden, besluit hij een reis te maken naar het Zwarte Woud om daar een Wensster te vinden en zijn negen levens terug te wensen. Het wordt een episch en uiterst gevaarlijk avontuur. Deze film zal vanaf vrijdag 7 juli op SkyShowtime te zien zijn.

2. Ghosts of Beirut (serie, seizoen 1)

Ghosts of Beirut Official Trailer | SHOWTIME

Op maandag 3 juli verschijnt de splinternieuwe serie Ghosts of Beirut op SkyShowtime. De serie, die tegelijkertijd een gedramatiseerd verhaal als een uitdiepende documentaire neerzet, draait om de 21-jarige Mughniyeh. Hij stond ook wel bekend als The Ghost en wordt gezien als een van ‘s werelds meest gevaarlijke terroristen ooit. Zo had hij voor 9/11 meer Amerikaanse doden op zijn naam staan dan ieder ander individu. We volgen zijn leven van zijn jeugd tot zijn terroristische daden en krijgen tegelijkertijd inzicht in de onrust die hij veroorzaakte door real-life interviews met prominente CIA-agenten.

3. Babylon (film, 2022)

BABYLON | Official Trailer (2022 Movie) – Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Tobey Maguire

Oscarwinnende regisseur Damien Chazelle, bekend van La La Land, was in 2022 terug met Babylon. Deze film neemt ons mee naar het Los Angeles van de jaren 20 en vertelt een aantal verschillende verhalen over de turbulente filmwereld. Met een gigantische sterrencast, onder meer Margot Robbie, Brad Pitt, Tobey Maguire, Jean Smart en Diego Calva, kon dit niks anders dan een echte aanrader worden. Je bekijkt de film vanaf donderdag 6 juli op SkyShowtime.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in juli 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juli toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
Juan Carlos: Downfall of the KingSerie3 juli
Ghosts of BeirutSerie3 juli
Marcel the Shell with Shoes OnFilm (2021)3 juli
BabylonFilm (2022)6 juli
Puss in Boots: The Last WishFilm (2022)7 juli
Las InvisiblesSerie10 juli
SleepersSerie10 juli
Dafne and the RestSerie14 juli
Prey, Obey, KillSerie14 juli
Welcome To UtmarkSerie14 juli
Eight for SilverFilm (2021)15 juli
NoceboFilm (2022)15 juli
The Essex MurdersSerie17 juli
M3GANFilm (2023)23 juli
Hijacked: Flight 73Film (2023)23 juli
BreakingFilm (2022)27 juli
Dead for a DollarFilm (2022)31 juli

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenAfleveringen
One Way Or AnotherSeizoen 28 afleveringen
Star Trek: Strange New WorldsSeizoen 210 afleveringen
YellowjacketsSeizoen 29 afleveringen

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen

  • Welke films en series zijn nieuw op SkyShowtime in juli 2023?

    In deze lijst vind je de vooraf bekendgemaakte nieuwe films en series op SkyShowtime in juli 2023. Onder andere staan Puss in Boots: The Last Wish (2022), Babylon (2022), de serie Ghosts of Beirut en nog veel meer titels op het programma bij de streamingdienst deze maand.

  • Welke films en series kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op SkyShowtime?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films en series op SkyShowtime per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.