Nieuw op SkyShowtime | Januari 2023

Deze films en series komen nieuw op SkyShowtime in januari 2023! Voor elke film of serie is de titel, de categorie, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een link naar SkyShowtime bijgevoegd.

Nieuwe films en series op SkyShowtime (januari 2023)

Het onderstaande overzicht geeft aan van films en series we al zeker weten dat ze binnenkort op SkyShowtime verschijnen. Deze titels worden, zodra meer namen definitief bij onze redactie bekend zijn, aangevuld met meer films en series van de acht studio’s die onder het aanbod vallen: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, Peacock, Paramount+, Sky Studios en Showtime. Een abonnement kost €6,99 per maand. Een bijgewerkt overzicht van de films en series die op de streamingdienst staan vind je in het SkyShowtime aanbod in Nederland.

TitelNieuwSoortJaarSeizoenenCategorieIMDbTrailer
Funny WomanJanuari 2023Serie2022Seizoen 1KomedieIMDbTrailer
SmileJanuari 2023Film2022Horror6.8Trailer

Let op: dit overzicht is voorlopig. SkyShowtime kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.


Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op SkyShowtime komen of juist verdwijnen.

SkyShowtime in Nederland

  • Welke films en series zijn nieuw op SkyShowtime in januari 2023?

    In deze lijst vind je alle nieuwe films en series op SkyShowtime in januari 2023. Onder andere komen Smile (2022) en meer titels op de streamingdienst deze maand.

  • Welke films en series kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op SkyShowtime?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films en series op SkyShowtime per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.