Nieuw op SkyShowtime | Augustus 2023

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in augustus 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in augustus 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in augustus 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in augustus 2023 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Knock At The Cabin (film, 2023)

Knock at the Cabin - Official Trailer

Vier gewapende vreemdelingen verstoren de vakantie van een jong gezin omdat ze het einde van de wereld willen voorkomen. Dit is het verhaal van Knock At The Cabin, de nieuwste film van topregisseur M. Night Shyamalan, die eerder The Sixth Sense, Split en The Visit maakte. Er zijn een aantal grote acteurs te zien in de hoofdrollen, waaronder Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), Jonathan Groff (Hamilton) en Ben Aldridge (Pennyworth). Je bekijkt de film vanaf zaterdag 19 augustus op SkyShowtime.

2. Bupkis (serie, seizoen 1)

Bupkis | Official Trailer | Peacock Original

Pete Davidson schittert vanaf vrijdag 4 augustus op SkyShowtime in de gloednieuwe serie Bupkis en het draait om… Pete Davidson. Want wat betekent het eigenlijk om hem te zijn? In deze semi-autobiografisch, ongepolijste komedieserie wordt antwoord gegeven op die vraag, maar omdat feit en fictie (of realiteit en absurditeit) door elkaar heen lopen, blijft het nog steeds een beetje gissen. De serie is al uit in Amerika en daar zijn kijkers erg enthousiast. Ze noemen het hilarisch en hartverwarmend. Kijk je hem trouwens niet voor Pete Davidson, dan misschien wel voor de cameo’s van andere celebrities. Zo komen onder meer Sebastian Stan, Machine Gun Kelly en Charlie Day langs.

3. Scream VI (film, 2023)

Scream VI | Official Trailer (2023 Movie)

De griezel met zijn zwarte cape en witte masker was in 2023 terug op het witte doek in Scream VI. De overlevers van het vorige bloedbad verlaten het slaperige stadje Woodsboro en komen terecht in New York City. Ze denken daar een nieuw leven op te kunnen bouwen, maar uiteraard worden ze ook hier niet lang met rust gelaten. Een nieuwe killer staat op. Je bekijkt deze film vanaf vrijdag 25 augustus op SkyShowtime.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in augustus 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in augustus toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortDatum
Couples RetreatFilm (2009)1 augustus
Bubble GuppiesSerie1 augustus
SpydersSerie (S3)1 augustus
Tiny ChefSerie1 augustus
BupkisSerie4 augustus
Tuff MoneySerie4 augustus
The Invisible LadiesSerie7 augustus
Gigi & NateFilm (2022)17 augustus
Knock At The CabinFilm (2023)19 augustus
Scream VIFilm (2023)25 augustus

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenAfleveringen
Star Trek: Strange New WorldsSeizoen 210 afleveringen
One True SingerSeizoen 110 afleveringen
Dafne and the RestSeizoen 18 afleveringen
Welcome to UtmarkSeizoen 18 afleveringen

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen

  • Welke films en series zijn nieuw op SkyShowtime in augustus 2023?

    In deze lijst vind je de vooraf bekendgemaakte nieuwe films en series op SkyShowtime in augustus 2023. Onder andere staan horrorfilms M3GAN (2023), Scream VI (2023) en Knock At The Cabin (2023) en nog veel meer titels op het programma bij de streamingdienst deze maand.

  • Welke films en series kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op SkyShowtime?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films en series op SkyShowtime per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.


Synopsissen: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.