Nieuw op SkyShowtime | April 2023

Als abonnee van SkyShowtime ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op SkyShowtime in april 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in april 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op SkyShowtime in april 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in april 2023 op SkyShowtime in Nederland verwacht worden.

1. Grease: Rise of the Pink Ladies (serie, seizoen 1)

In deze sprankelende musicalserie, exclusief te zien op SkyShowtime vanaf vrijdag 7 april, neemt Grease: Rise of the Pink Ladies je mee naar 1954, vóór het tijdperk van de T-Birds en rock-‘n-roll. We volgen vier eigenzinnige meiden die zich verzetten tegen de status quo op Rydell High en voor opschudding zorgen. Met een sterrencast, waaronder Marisa Davila en Cheyenne Isabel Wells, beleef je de oorsprong van de iconische Pink Ladies in tien afleveringen vol nostalgie en rebelse geest. Aflevering 1-2 komen op de 7e beiden online, waarna wekelijks één nieuwe episode volgt.

2. Nope (film, 2022)

Oscarwinnaar Jordan Peele keerde eind vorig jaar terug naar het witte doek met deze huiveringwekkende horrorfilm, te zien bij SkyShowtime vanaf woensdag 19 april. Nope verkent de donkere kanten van het Amerikaanse Westen en de showbusiness door een angstaanjagende combinatie van scifi en sociaal-politieke thriller. Oscarwinnaar Daniel Kaluuya, Keke Palmer en de voor een Oscar genomineerde Steven Yeun spelen de bewoners van een afgelegen ravijn in Californië, waar ze een gruwelijke ontdekking doen. Deze film biedt een unieke kijk op de ware oorsprong van geweld, risico en opportunisme, en zal je 2:10 uur lang op het puntje van je stoel houden.

3. Drift – Partners in Crime (serie, seizoen 1)

Deze actieserie, exclusief bij SkyShowtime te streamen vanaf dinsdag 25 april, volgt de broers Ali en Leo, die als kind al een passie hadden voor snelle auto’s en motorsport. Als volwassenen bestrijden ze de misdaad op de Duitse Autobahn bij de snelwegpolitie, terwijl ze te maken krijgen met corruptie, mensenhandel en de Italiaanse maffia. Maar hun broederliefde wordt getest als Leo gevoelens krijgt voor Ali’s ex-vriendin Maria. Bingewatch hun avonturen in vijf meeslepende afleveringen, allen direct tegelijk te streamen.

Lijsten met meer nieuwe films en series op SkyShowtime in april 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft SkyShowtime met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in april toegevoegd moeten worden aan het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Nieuwe films en series

TitelSoortAfleveringenUitzendingenDatum
You Won’t Be AloneFilm (2022)1 april
Confess, FletchFilm (2022)5 april
BoséSerie (S1)6 afleveringen7 april
Grease: Rise of the Pink LadiesSerie (S1)10 afleveringenAfl. 1-2 gelijk, dan wekelijks7 april
Fred West: The Glasgow GirlsSerie (S1)13 april
NopeFilm (2022)19 april
Drift – Partners in CrimeSerie (S1)5 afleveringenDirect volledig te zien25 april

Wekelijkse afleveringen

TitelSeizoenAfleveringen
Rabbit HoleSeizoen 18 afleveringen
Mayor of KingstownSeizoen 210 afleveringen
Law & OrderSeizoen 2222 afleveringen

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op SkyShowtime, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen