Nieuw op Pathé Thuis | September 2023

Als filmfan die graag naar de nieuwste releases bij Pathé Thuis kijkt, ben je natuurlijk benieuwd welke films je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op Pathé Thuis in september 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in september 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films op Pathé Thuis in september 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in september 2023 op Pathé Thuis in Nederland verwacht worden.

1. No Hard Feelings (2023)

Jennifer Lawrence had dit jaar een hoofdrol te pakken in de nieuwe komedie No Hard Feelings en op maandag 4 september kun je hem ook al vanaf de bank bekijken. Het draait om dertiger Maddie, die baalt als ze haar auto kwijtraakt. Als Uber-chauffeur heeft ze hem namelijk hard nodig. Dan stuit ze op een opmerkelijke vacature: rijke ouders zoeken iemand om hun introverte 19-jarige zoon Percy te ‘daten’. Lukt het om hem uit zijn schulp te laten kruipen, dan staat er een beloning te wachten in de vorm van een auto. Maddie besluit het te doen.

2. To Catch A Killer (2023)

Het is Oud & Nieuw. Baltimore wordt opgeschrikt door een sluipschutter die in koelen bloede 29 feestgangers doodschiet. Jonge FBI-agent Eleanor houdt haar hoofd koel en wordt daarom geheel onverwachts op de zaak gezet. Ze moet zien uit te vogelen wie de moordenaar is voordat het te laat is… en er nog meer slachtoffers vallen. To Catch A Killer is een bloedstollende thriller met hoofdrollen voor Shailene Woodley (Divergent) en Ben Mendelsohn (Star Wars: Rogue One). Op woensdag 6 september verschijnt hij op Pathé Thuis.

3. The Adults (2023)

Michael Cera (Superbad), Hannah Gross (Joker) en Sophia Lillis (It) schitteren samen in de dramafilm The Adults. Eric wil de band met zijn zussen herstellen, maar is er tegelijkertijd ook op gebrand om zijn oude pokergroep te heroveren. Het blijkt erg lastig om die twee dingen te combineren. The Adults is vanaf maandag 4 september te streamen.

Lijsten met meer nieuwe films op Pathé Thuis in september 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft Pathé Thuis met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in september toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Pathé Thuis in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

TitelJaarCategorieIMDb-cijferDatum
The Cellar2022Horror5.31 september
Lonesome2022Drama6.51 september
Slapface2022Horror / Thriller5.11 september
The Adults2023Drama5.84 september
No Hard Feelings2023Komedie / Romantiek6.54 september
Operation Seawolf2022Drama / Oorlog3.34 september
Princess2022Drama / Komedie6.84 september
The Tutor2023Thriller4.84 september
Un Petit Frère2022Drama / Arthouse6.75 september
Beautiful Disaster2023Romantiek / Drama5.36 september
To Catch A Killer2023Thriller6.56 september
Blind Willow, Sleeping Woman2022Drama / Arthouse7.17 september
Deep In It2022Actie / Misdaad2.37 september
Savage Salvation2022Actie / Thriller4.77 september
Allelujah2022Drama / Komedie5.98 september
Mavka2023Avontuur / Familiefilm6.711 september
Beau Is Afraid2023Komedie6.813 september

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Pathé Thuis, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, SkyShowtime, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.