Nieuw op Pathé Thuis | Juni 2023

Als filmfan die graag naar de nieuwste releases bij Pathé Thuis kijkt, ben je natuurlijk benieuwd welke films je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op Pathé Thuis in juni 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juni 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films op Pathé Thuis in juni 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juni 2023 op Pathé Thuis in Nederland verwacht worden.

1. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

Ben je al bekend met de legendarische roleplaying game waarop deze film gebaseerd is? Die veelzijdige wereld wordt naar het witte doek gebracht in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves middels een spannend avontuur vol actie en humor. De charmante dief Edgin waagt zich samen met een bende avonturiers aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar wanneer ze in aanraking komen met de verkeerde mensen, loopt de missie uit de hand. Je kunt de film vanaf donderdag 1 juni kijken bij de gele streaminggigant uit Nederland.

2. The Super Mario Bros. Movie (2023)

Wie is er niet groot mee geworden? De wondere animatiewereld van onze gamevriendjes komt tot leven in The Super Mario Bros. Movie, vanaf woensdag 7 juni te streamen bij Pathé Thuis. Loodgieters en broers Mario en Luigi komen via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht, waar ze van elkaar gescheiden worden. Mario begint met hulp van prinses Peach aan een groots avontuur om zijn broer terug te vinden.

3. The Pope’s Exorcist (2023)

Griezelfans, opgelet! Ook deze maand worden er weer huiveringwekkende nieuwe horrorfilms beschikbaar gesteld op deze TVOD-streamingdienst. Pater Amorth, hoofd exorcisme bij het Vaticaan, doet onderzoek naar het angstaanjagende verhaal van een bezeten jongen. Een eeuwenoud complot dat het Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden, komt aan het licht. Vanaf maandag 12 juni is The Pope’s Exorcist te zien bij Pathé Thuis.

Lijsten met meer nieuwe films op Pathé Thuis in juni 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft Pathé Thuis met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juni toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Pathé Thuis in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

TitelJaarCategorieIMDb-cijferDatum
2nd Chance2022Documentaire7.41 juni
As Good As Dead2022Actie / Misdaad5.61 juni
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves2023Fantasy / Avontuur7.41 juni
Till2022Drama7.11 juni
Blood2022Horror / Thriller5.42 juni
Silver Haze2023Drama / Nederlandse Film7.32 juni
Paved Paradise2023Documentaire / Nederlandse Film7.86 juni
Stowaway2021Thriller3.26 juni
Kleine All2022Avontuur / Familie6.17 juni
Kung Fu Leeuw2023Drama / Familie7.97 juni
The Super Mario Bros. Movie2023Avontuur / Komedie7.37 juni
This Game’s Called Murder2021Komedie / Thriller3.67 juni
Women Talking2022Drama6.98 juni
L’Immensità2022Drama / Arthouse6.49 juni
The Pope’s Exorcist2023Horror6.112 juni

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Pathé Thuis, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, SkyShowtime, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen


Synopsissen: Pathé Thuis