Nieuw op Netflix vandaag (11-01-2019)

Een geweldig nieuw aanbod verschijnt op Netflix vandaag! Enorm populaire series uit de Verenigde Staten maken eindelijk hun opwachting bij Netflix Nederland. Dat wordt genieten! Onder de lijst lichten we de 4 meest opvallende series uit, klik op de titel om erheen te springen:

Wil je deze films en series nu al volledig kijken? Je vindt ze hier.

Films en series nieuw op Netflix vandaag

Back With the Ex Seizoen 1Reality 11 januari
Friends From College Seizoen 2Comedy / Drama6.611 januari
ReMastered: Massacre at the Stadium2018FilmDocumentaire / Muziek 11 januari
Sex Education Seizoen 1Comedy / Drama 11 januari
Solo: A Star Wars Story2018FilmActie / Avontuur / Fantasy7.011 januari
The Good Place Szn. 3, Afl. 10Comedy / Drama / Fantasy8.111 januari
The Last Laugh2019FilmComedy 11 januari
Titans Seizoen 1Actie / Avontuur / Drama8.311 januari
RuPaul’s Drag RaceSeizoen 1-8Reality8.011 januari

Titans seizoen 1

Titans is de absolute topserie waar al heel lang op gewacht wordt door veel fans! De serie staat op nummer 5 in de lijst van vaakst gedownloade series van 2018 en heeft een gigantisch succes gekend in de Verenigde Staten. De DC serie gaat over een team van jonge superhelden dat geleid wordt door Nightwing (Batman’s eerste Robin). Zij vormen een groep om het kwaad te bestrijden. Titans is nog een vrij nieuwe serie uit 2018, maar wordt al ontvangen op IMDb met een rating van 8.3! Kijken dus!

Kun je nu al niet wachten om alle seizoenen van Titans te kijken? Je vindt ze hier.

Friends From College seizoen 2

De serie uit 2017 gaat over een groep vrienden die samen aan Harvard hebben gestudeerd en nu tegen hun veertigste levensjaar aankomen. Friends From College beschrijft een komische samenloop van ingewikkelde en verweven verhaallijnen waar nostalgie en romantiek veelgehoorde onderwerpen zijn. IMDb beoordeelt deze serie met een 6.6 op een schaal van 10.

Kun je nu al niet wachten om alle seizoenen van Friends From College te kijken? Je vindt ze hier.

The Good Place seizoen 3 aflevering 10

The Good Place gaat over vier mensen in het hiernamaals en hun worsteling met de vraag wat goedheid nou eigenlijk is. Op IMDb wordt de serie beoordeeld met 8.1 sterren.

Kun je nu al niet wachten om alle afleveringen van The Good Place te kijken? Je vindt ze hier.

Crazy Ex-Girlfriend seizoen 4

De serie Crazy Ex-Girlfriend telt al 3 seizoenen voor het seizoen 4 wat nu uitkomt. Het gaat over een jonge vrouw die haar baan bij een advocatenkantoor in New York verruilt voor een nieuw leven. Daar gaat ze op zoek naar geluk in de voor haar volledig nieuwe stad West Covina in California. Crazy Ex-Girlfriend krijgt een 7.7 op IMDb.

Kun je nu al niet wachten om alle seizoenen van Crazy Ex-Girlfriend te kijken? Je vindt ze hier.

Netflix aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod.