Nieuw op Netflix | Maart 2023

In de onderstaande tabel vind je alle aangekondigde nieuwe films en series op Netflix in maart 2023! Voor elke film of serie is de titel, het seizoen, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een directe link naar de titel op Netflix bijgevoegd.

Nieuwe films en series op Netflix Nederland (maart 2023)

TitelSoortNieuwSeizoenenCategorieIMDbTrailerKijken
Chris Rock: Selective OutrageFilm5 maartCabaretIMDbTrailerKijken
YouSerie9 maartS4 Afl. 6-10ThrillerIMDbTrailerKijken
Shadow and BoneSerie16 maartSeizoen 2FantasyIMDbTrailerKijken
Black Clover: Sword of the Wizard KingFilm31 maartAnimatieIMDbTrailerKijken
Luther: The Fallen SunFilmIn maartThrillerIMDbTrailerKijken

Let op: dit overzicht is voorlopig. Netflix kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

➝ Volg ons op de Facebook pagina van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films en series op Netflix in Nederland.


  • Welke films en series zijn nieuw op Netflix in Nederland in maart 2023?

    In deze lijst vind je alle nieuwe films en series op Netflix Nederland in maart 2023. Onder andere verschijnen seizoen 2 van Shadow and Bone, de cabaretvoorstelling Chris Rock: Selective Outrage, de thrillerfilm Luther: The Fallen Sun met Idris Elba en nog veel meer titels deze maand op de streamingdienst.

  • Welke films en series kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op Netflix in Nederland?

    In het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand zie je in één oogopslag wat je kunt verwachten aan nieuwe titels op de streamingdienst.