Nieuw op Netflix | Juni 2023

Als abonnee van Netflix ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op Netflix in juni 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juni 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op Netflix in juni 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juni 2023 op Netflix in Nederland verwacht worden.

1. Manifest (serie, seizoen 4B)

Manifest is een enorm populaire serie van de Amerikaanse zender NBC die begon met het verhaal dat een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing. Hierna betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat. Na het derde seizoen werd besloten deze titel te cancelen, maar Netflix vond dit geen goed idee. Daarom kochten ze de rechten van de scifi-mysterieserie op en produceerden ze een vierde en laatste seizoen van 20 afleveringen. Seizoen 4A (aflevering 1-10) is sinds vrijdag 4 november 2022 te zien en seizoen 4B (aflevering 11-20) volgt op vrijdag 2 juni. Een fantheorie voorspelde eerder al dat de serie op deze datum zou terugkeren, omdat dit de zogenaamde “Death Date” is.

2. Extraction 2 (film, 2023)

In 2020 werd heel Netflix gedomineerd door Extraction. Als jij ook een van de vele miljoenen kijkers van de actiethriller met Chris Hemsworth was, let dan nu even op. De streaminggigant heeft namelijk bekendgemaakt dat de vervolgfilm, Extraction 2, vanaf vrijdag 16 juni te zien zal zijn. Het belooft een heel spektakel te worden. Spoiler alert: anders dan het einde deed vermoeden, heeft Tyler Rake al het geweld uit de eerste film dus overleefd. Het duurt echter niet lang voordat hij zichzelf opnieuw in een hachelijke positie terugvindt. Het is tijd voor een tweede dodelijke missie, met deze keer als doel om de gehavende familie van een Georgische gangster te redden uit een gevangenis. Spannend!

3. The Witcher (serie, seizoen 3)

Netflix wist met The Witcher een van de meest populaire series sinds zijn ontstaan te lanceren en inmiddels staan er al twee volledige seizoenen online. Tijdens het TUDUM-fanevenement van Netflix in 2021 liet de streamingdienst weten dat er officieel een derde seizoen zou komen. Ook zou de serie worden beloond met een tweede anime feature film en een nieuwe Kids & Familie-serie in de wereld van The Witcher. Seizoen 3 wordt opgedeeld in twee delen: seizoen 4A komt op donderdag 29 juni (afleveringen 1-5) en 4B volgt een maandje later op donderdag 27 juli (afleveringen 6-8).

Lijsten met meer nieuwe films en series op Netflix in juni 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft Netflix met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series, cabaretvoorstellingen, documentaires en kids & familie-titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juni toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Netflix in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

TitelSeizoenDatum
THE DAYS1 juni
A Beautiful Life1 juni
PapadagSeizoen 11 juni
PapadagSeizoen 21 juni
The Addams Family1 juni
ManifestSeizoen 4B2 juni
Scoop2 juni
ValeriaSeizoen 32 juni
Missed Connections2 juni
Rich in Love 22 juni
The Estate2 juni
Barracuda Queens5 juni
Love Is Blind: BrazilSeizoen 37 juni
Never Have I EverSeizoen 48 juni
Bloodhounds9 juni
Human ResourcesSeizoen 29 juni
Tex Mex Motors9 juni
The Wonder Weeks9 juni
You Do You9 juni
The Surrogacy14 juni
Extraction 216 juni
Black Clover: Sword of the Wizard King16 juni
The Offering16 juni
Glamorous22 juni
Let’s Get Divorced22 juni
Skull Island22 juni
Sleeping Dog22 juni
iNumber Number: Jozi Gold23 juni
Make Me Believe23 juni
The Perfect Find23 juni
Through My Window: Across the Sea23 juni
TitansSeizoen 425 juni
The WitcherSeizoen 3A29 juni
Ōoku: The Inner Chambers29 juni
Is It Cake, Too30 juni
Nimona30 juni
DeleteIn juni
CelebrityIn juni
Black MirrorSeizoen 6In juni

Cabaretvoorstellingen

TitelDatum
Amy Schumer: Emergency Contact13 juni
85 South: Ghetto Legends20 juni

Documentaires

TitelSeizoenDatum
Arnold7 juni
Tour de France: Unchained8 juni
The Playing Card Killer9 juni
Our Planet II14 juni
Take Care of Maya19 juni
Break PointDeel 221 juni
Catching KillersSeizoen 323 juni
King of Clones23 juni
Eldorado: Everything the Nazis Hate28 juni
Muscles & Mayhem: An Unauthorized Story of American Gladiators28 juni

Kids en familie

TitelSeizoenDatum
My Little Pony: Make Your MarkDeel 46 juni
Not Quite Narwhal19 juni

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Netflix, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen