Nieuw op Netflix | Januari 2024

Als abonnee van Netflix ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op Netflix in januari 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in januari 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op Netflix in januari 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in januari 2024 op Netflix in Nederland verwacht worden.

1. Griselda (serie, seizoen 1)

Sofía Vergara, een Colombiaanse actrice die hoofdzakelijk bekend staat om haar rol als Gloria in Modern Family, schittert vanaf donderdag 25 januari in de nieuwe Netflix Original-serie Griselda. Het verhaal is gebaseerd op het leven van Griselda Blanco, de vrouw die een van de meest succesvolle drugskartels in de geschiedenis heeft opgericht. De serie speelt zich dan ook af in Miami in de jaren 70-80. We komen hierin middels bizarre omstandigheden onder andere te weten hoe de beruchte crimineel aan haar naam ’the Godmother’ komt.

2. Lift (film, 2024)

Vanaf vrijdag 12 januari kun je op Netflix genieten van de actiekomedie Lift, met de geliefde Kevin Hart als producent én hoofdrolspeler. Een internationale groep overvallers staat onder zijn leiding en doet er alles aan om 500 miljoen dollar aan goud te stelen uit een passagiersvliegtuig. En dat vliegend op ruim 12 kilometer hoogte. Spannend!

3. Queer Eye (serie, seizoen 8)

Al sinds begin 2018 vliegen de seizoenen van de razend populaire realityserie Queer Eye ons om de oren en binnenkort komt daar weer een nieuwe reeks afleveringen bij. Het achtste seizoen zal vanaf woensdag 24 januari te zien zijn op Netflix in Nederland. Dit seizoen zal extra speciaal zijn, omdat designer Bobby Berk hierna stopt met zijn deelname aan de show. In de bovenstaande video wordt hier meer over verteld.

Lijsten met meer nieuwe films en series op Netflix in januari 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft Netflix met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series, cabaretvoorstellingen, documentaires en kids & familie-titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in januari toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Netflix in Nederland. Dit overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

TitelSeizoenDatum
Fool Me Once1 januari
Joker1 januari
Society of the Snow4 januari
The Brothers Sun4 januari
Good Grief5 januari
Gyeongseong CreatureDeel 25 januari
Insidious: The Red Door6 januari
The Trust: A Game of Greed10 januari
Boy Swallows Universe11 januari
Champion11 januari
Lift12 januari
Love is Blind: Sweden12 januari
maboroshi15 januari
End of the Line17 januari
Love on the Spectrum U.S.Seizoen 219 januari
Mi soledad tiene alas19 januari
Sixty Minutes19 januari
Captivating the King20 januari
Queer EyeSeizoen 824 januari
Griselda25 januari
Masters of the Universe: Revolution25 januari
Doctor Slump27 januari
Baby Bandito31 januari
The Lucky One31 januari
The Seven Deadly Sins: Four Knights of the ApocalypseDeel 131 januari
WIL31 januari
Delicious in DungeonIn januari
Detective ForstIn januari
KübraIn januari
The KitchenIn januari

Cabaretvoorstellingen

TitelDatum
Rachid Badouri: Les fleurs du tapis18 januari
Jacqueline Novak: Get on Your Knees23 januari
Jack Whitehall: Settle Down30 januari
Dusty Slay: Workin’ ManIn januari

Documentaires

TitelSeizoenDatum
Bitconned1 januari
You Are What You Eat: A Twin Experiment1 januari
Break PointSeizoen 210 januari
Six Nations: Full Contact24 januari
Alexander the Great31 januari

Kids en familie

TitelSeizoenDatum
Sonic Prime Chapter 311 januari
Not Quite NarwhalSeizoen 222 januari
Mighty Bheem’s Playtime29 januari

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Netflix, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: Netflix