Feest op Netflix dit weekend! | NETFLITS

Het is weer tijd voor een NETFLITS voor aankomend weekend! En daar is alle reden toe met het prachtige nieuwe aanbod wat ons te wachten staat. De films en series hieronder zijn nog maar het begin van wat we op Netflix kunnen verwachten aankomend weekend, en daar staan al wat prachtige titels tussen! Onder de lijst lichten we de 5 meest opvallende films en series uit, klik op de titel om erheen te springen:

Wil je deze films en series nu al volledig kijken? Je vindt ze hier.

Films en series nieuw op Netflix aankomend weekend

Back With the Ex Seizoen 1Reality 11 januari
Friends From College Seizoen 2Comedy / Drama6.611 januari
ReMastered: Massacre at the Stadium2018FilmDocumentaire / Muziek 11 januari
Sex Education Seizoen 1Comedy / Drama 11 januari
Solo: A Star Wars Story2018FilmActie / Avontuur / Fantasy7.011 januari
The Good Place Szn. 3, Afl. 10Comedy / Drama / Fantasy8.111 januari
The Last Laugh2019FilmComedy 11 januari
Titans Seizoen 1Actie / Avontuur / Drama8.311 januari
Kong: Skull Island2017FilmActie / Avontuur / Fantasy6.712 januari
Crazy Ex-Girlfriend Seizoen 4Comedy / Musical7.712 januari

Titans seizoen 1

Titans is de absolute topserie waar al heel lang op gewacht wordt door veel fans! De serie staat op nummer 5 in de lijst van vaakst gedownloade series van 2018 en heeft een gigantisch succes gekend in de Verenigde Staten. De DC serie gaat over een team van jonge superhelden dat geleid wordt door Nightwing (Batman’s eerste Robin). Zij vormen een groep om het kwaad te bestrijden. Titans is nog een vrij nieuwe serie uit 2018, maar wordt al ontvangen op IMDb met een rating van 8.3! Kijken dus!

Friends From College seizoen 2

De serie uit 2017 gaat over een groep vrienden die samen aan Harvard hebben gestudeerd en nu tegen hun veertigste levensjaar aankomen. Friends From College beschrijft een komische samenloop van ingewikkelde en verweven verhaallijnen waar nostalgie en romantiek veelgehoorde onderwerpen zijn. IMDb beoordeelt deze serie met een 6.6 op een schaal van 10.

The Good Place seizoen 3 aflevering 10

The Good Place gaat over vier mensen in het hiernamaals en hun worsteling met de vraag wat goedheid nou eigenlijk is. Op IMDb wordt de serie beoordeeld met 8.1 sterren.

Kong: Skull Island (2017)

De wereldberoemde film Kong: Skull Island uit 2017 gaat natuurlijk over de enige echte King Kong! Een team wetenschappers onderzoekt een onbekend eiland in de Pacific Ocean. Dat blijkt echter het leefgebied te zijn van de machtige Kong. Ze moeten vechten om te ontsnappen aan Eden. Op IMDb wordt de film met een 6.7 beoordeeld.

Crazy Ex-Girlfriend seizoen 4

De serie Crazy Ex-Girlfriend telt al 3 seizoenen voor het seizoen 4 wat nu uitkomt. Het gaat over een jonge vrouw die haar baan bij een advocatenkantoor in New York verruilt voor een nieuw leven. Daar gaat ze op zoek naar geluk in de voor haar volledig nieuwe stad West Covina in California. Crazy Ex-Girlfriend krijgt een 7.7 op IMDb.

Netflix aanbod

Ben je op zoek je naar het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland. Klik dan hier! Alleen benieuwd naar het Netflix aanbod? Klik dan hier!