Nieuw op HBO Max | September 2023

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in september 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in september 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in september 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in september 2023 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. Wolf (serie, seizoen 1)

Wolf | Official Trailer - BBC

Een van Mo Hayders razend spannende thrillers komt deze maand naar het kleine scherm. Op donderdag 14 september is Wolf te zien. Deze serie laat zien wat er gebeurt als een wrede psychopaat het op een rijke familie gemunt heeft. Deze serie wordt door HBO omschreven als een “intense misdaadserie vol horror en gitzwarte humor”.

2. The Outlaws (serie, seizoen 2)

The Outlaws – Season 2 Official Trailer | Prime Video

In de Britse serie The Outlaws zien we hoe zeven delinquenten met totaal verschillende achtergronden samen moeten werken. Deze keer moeten ze een drugsbaron zien te verslaan. Het eerste seizoen van de serie wist meerdere prijzen in de wacht te slepen en ontvangt op IMDb een 7,7. Een must-see dus! Op dinsdag 26 september gaat seizoen 2 van start.

3. Starstruck (serie, seizoen 3)

Starstruck Series 3 – TRAILER l Jessie's Back With Friends In Tow

Starstruck is terug! Deze heerlijke komedieserie draait om de uitgesproken Jessie, die een relatie krijgt met filmster Tom Kapoor. In het nieuwe seizoen zijn de twee uit elkaar en moet Jessie dealen met de gevolgen daarvan. Zeker als haar vrienden door lijken te gaan naar de volgende fasen in hun leven valt het haar zwaar. Seizoen 3 bekijk je vanaf donderdag 28 september.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in september 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in september toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

🚨 Deze lijst bevat enkel de titels die nu al aangekondigd zijn, maar HBO Max heeft al laten weten dat er nog meer films en series zullen verschijnen deze maand. Zodra deze bekend worden gemaakt, werken we dit artikel bij.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in september 2023. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
The Venture Bros: Radiant is the Blood of the Baboon2 september
The Curious Case of Natalia Grace2 september
FLCLSeizoen 413 september
Who Killed Biggie And Tupac?13 september
WolfSeizoen 114 september
Donyale Luna: Supermodel14 september
Sam Jay: Salute Me or Shoot Me24 september
The OutlawsSeizoen 226 september
East New YorkSeizoen 126 september
The Freak BrothersSeizoen 227 september
Savior Complex27 september
StarstruckSeizoen 328 september

Wekelijkse afleveringen

De onderstaande nieuwe episodes van series worden op het moment van schrijven al uitgezonden met wekelijks één nieuwe aflevering op HBO Max Nederland. In het lijstje vind je per serie in welk seizoen we ons momenteel bevinden en op welke weekdag episodes momenteel worden gelanceerd.

TitelSeizoenWeekdag
Winning Time: The Rise of the Lakers DynastySeizoen 2Maandag
Fantastic FriendsSeizoen 2Woensdag
Teenage EuthanasiaSeizoen 2Vrijdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: HBO Max

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.