Nieuw op HBO Max | Oktober 2023

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in oktober 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in oktober 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in oktober 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in oktober 2023 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. The Gilded Age (serie, seizoen 2)

De maker van Downton Abbey kwam afgelopen jaar met een nieuw kostuumdrama: The Gilded Age. Kijkers waren hier waanzinnig enthousiast over en dus kon een tweede seizoen niet uitblijven. Dit gaat op maandag 30 oktober van start. In de nieuwe afleveringen gaan we terug naar de paasochtend van 1883. Bertha Russels bod op de Academy of Music is afgewezen. Ze hoopt echter toch een leidende rol te kunnen krijgen in de samenleving en gaat ervoor.

2. Rick and Morty (serie, seizoen 7)

Rick and Morty keert terug voor alweer een zevende seizoen. Het principe van de animatieserie voor volwassenen is natuurlijk weer hetzelfde: een geniale wetenschapper sleept zijn verlegen kleinzoon mee op spectaculaire avonturen. Het zevende seizoen is vanaf maandag 16 oktober te zien.

3. Our Flag Means Death (serie, seizoen 2)

Fan van Our Flag Means Death? Op donderdag 5 oktober gaat het splinternieuwe tweede seizoen van start met maar liefst drie afleveringen. Daarna kun je rekenen op wekelijkse episodes. De geprezen serie van Oscarwinnende filmmaker Taika Waititi (die ook een van de hoofdrollen vertolkt) verscheen voor het eerst in 2022 en was volgens veel kijkers een echte aanrader. In de kersverse afleveringen volgen we opnieuw de avonturen van piraat Stede Bonnet en kapitein Blackbeard.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in oktober 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in oktober toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in oktober 2023. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
Ghost Adventures: Cecil Horel1 oktober
Ghost Adventures: Devil’s Den1 oktober
Ghost Adventures: Goldfield Hotel1 oktober
Ghost Adventures: Lake of Death1 oktober
Scream: The True Story1 oktober
The Alien Endgame1 oktober
The Curse of Robert the Doll1 oktober
The Exorcism of Roland Doe1 oktober
The Ghost of Flight 4011 oktober
The Ringleader: The Case of the Bling Ring2 oktober
Donald Trump: A Faking It Special4 oktober
Jussie Smollett: A Faking It Special4 oktober
Michael Jackson: A Faking It Special4 oktober
R. Kelly: A Faking It Special4 oktober
Ted Bundy: A Faking It Special4 oktober
Our Flag Means DeathSeizoen 25 oktober
No Accident11 oktober
Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials11 oktober
The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special11 oktober
The Murder of Gabby Petito: A Faking It Special11 oktober
The Murder of Grace Millane: A Faking It Special11 oktober
Rick and MortySeizoen 716 oktober
The Insurrectionists Next Door16 oktober
Navajo Police: Class 5718 oktober
30 CoinsSeizoen 223 oktober
A.K.A. Mr. Chow23 oktober
The Gilded AgeSeizoen 230 oktober

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: HBO Max

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.