Nieuw op HBO Max | Juni 2023

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in juni 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juni 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in juni 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juni 2023 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. And Just Like That… (serie, seizoen 2)

Al meer dan een jaar geleden kregen we te horen dat de hitserie And Just Like That… vernieuwd werd met een tweede seizoen, slechts een paar maanden na de release van deze vervolgserie van Sex and the City in december 2021. En vanaf donderdag 22 juni is het dan ook eindelijk zo ver dat de tweede reeks afleveringen in première gaat bij HBO Max. AJLT volgt Carrie, Miranda en Charlotte. Zij banen zich een weg door de steeds meer gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschappen in hun 50’er levensjaren.

2. Magic Mike’s Last Dance (film, 2023)

Magic Mike’s Last Dance | Officiële trailer | 9 februari in de bioscoop

Voor de laatste keer schudt Magic Mike zijn heupjes los in de afsluiter van zijn trilogie: Magic Mike’s Last Dance. Hij heeft eigenlijk zijn stripcarrière al aan de wilgen gehangen en werkt als barman als hij in contract komt met de rijke Maxandra Mendoza. Zij is zo van hem onder de indruk dat ze hem wil meenemen naar Londen om samen een stripshow te regisseren. Maar hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe meer er op het spel blijkt te staan. Uiteraard is Channing Tatum weer terug als Magic Mike, zijn tegenspeler is Salma Hayek (Eternals). De film verscheen eind maart al op TVOD-diensten en is vanaf vrijdag 2 juni voor het eerst op een SVOD-platform te zien.

3. The Idol (serie, seizoen 1)

The Idol | Official Trailer | HBO

Ben je fan van The Weeknd? Dan kijk je vast al een hele tijd uit naar de gloednieuwe serie The Idol van deze Abel Makkonen Tesfaye, een razend populaire Canadese zanger, songwriter en muziekproducent. Samen met zijn co-creators Sam Levinson (Euphoria) en Reza Fahim maakte hij deze nieuwe Original-serie, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor de eerdergenoemde superster en Lily-Rose Depp. Na een zenuwinzinking die haar recente tournee saboteerde, is Jocelyn vastberaden om haar plaats als Amerika’s grootste en meest sensuele popidool te herwinnen. Haar passie wordt opnieuw aangewakkerd door Tedros, een nachtclubmanager met een schimmige achtergrond. Zal deze romantische heropleving haar naar schitterende nieuwe successen leiden, of haar juist naar de meest sombere hoeken van haar psyche trekken?

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in juni 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juni toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in juni 2023. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
Magic Mike’s Last Dance2 juni
Supernova2 juni
Painting With JohnSeizoen 33 juni
The IdolSeizoen 15 juni
The Eric Andre ShowSeizoen 67 juni
Unprecedented8 juni
Queen of Versailles Reigns Again8 juni
First FiveSeizoen 19 juni
Batali: The Fall of a Super Star Chef15 juni
How Do You Measure A Year?15 juni
Rebel Hearts15 juni
The Righteous GemstonesSeizoen 319 juni
Downey’s Dream Cars22 juni
And Just Like That…Seizoen 222 juni
Ten Year Old TomSeizoen 229 juni
WarriorSeizoen 329 juni

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen

  • Welke films en series zijn nieuw op HBO Max in juni 2023?

    In deze lijst vind je de vooraf bekendgemaakte nieuwe films en series op HBO Max in juni 2023. Onder andere staan de nieuwe film Magic Mike’s Last Dance (2023), seizoen 2 van de Sex and the City-vervolgserie And Just Like That…, de nieuwe serie The Idol van The Weeknd en nog veel meer titels op het programma bij de streamingdienst deze maand.

  • Welke films en series kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op HBO Max?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films en series op HBO Max per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.


Synopsissen: HBO Max