Nieuw op HBO Max | Juli 2024

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in juli 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juli 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in juli 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juli 2024 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. Godzilla x Kong: The New Empire (film, 2024)

Genoten van Godzilla vs. Kong? Opnieuw verschenen de monsters samen op het witte doek in Godzilla x Kong: The New Empire en deze film komt binnenkort eindelijk naar HBO Max. Op donderdag 4 juli is het zover. Kong en Godzilla zijn op vriendschappelijke voet verder gegaan na hun vorige avontuur en zullen nu zelfs moeten samenwerken om een grote dreiging te trotseren: het oeroude beest Scar King. Hij is in staat het leven op aarde te verwoesten.

2. All American: Homecoming (serie, seizoen 3)

All American: Homecoming keert voor de derde keer terug naar HBO Max. Opnieuw volgen we het verhaal van Simone, die je natuurlijk al leerde kennen in de serie All American. Zij moet nog steeds kiezen tussen Lando en Damon en houdt zich naast haar love triangle ook bezig met haar studie en sport. Goed om te weten: met dit seizoen komt de serie voorgoed tot een einde. Dit betekent dat je op vrijdag 16 juli naar de allerlaatste afleveringen kijkt.

3. Quad Gods (film, 2024)

Quad Gods is een hartverwarmende documentaire die het leven volgt van drie New Yorkers met een dwarslaesie die elkaar ontmoeten in een neurorevalidatielaboratorium. Samen vormen ze het allereerste volledig quadriplegische e-sportsteam ter wereld. Benieuwd? Je kijkt ernaar op donderdag 11 juli.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in juli 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juli toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in juli 2024. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
Tour de France (alleen met Sport add-on)29 juni – 21 juli
Wimbledon (alleen met Sport add-on)1 – 14 juli
Paris La Vie SportiveSeizoen 11 juli
4th of August: An Olympic Odyssey3 juli
Exit4 juli
Godzilla x Kong: The New Empire4 juli
Milf of NorwaySeizoen 15 juli
Anton Palzer: Breaking the Cycle6 juli
Naked AttractionSeizoen 76 juli
Second to NoneSeizoen 16 juli
The Next Centimeter6 juli
Athletes to Watch: Paris 20247 juli
OlympicsSeizoen 110 juli
OQsSeizoen 110 juli
TrailblazersSeizoen 110 juli
On the Case with Paula ZahnSeizoen 2411 juli
Teen Torture Inc.Seizoen 111 juli
Quad Gods11 juli
Faye14 juli
All American: HomecomingSeizoen 316 juli
Wild Wild Space18 juli
90 Day Fiancé: The Other Way Seizoen 620 juli
90 Day Fiancé Pillow Talk: The Other WaySeizoen 620 juli
Charlie Hustle & The Matter of Peter Rose25 juli
Tell Me EverythingSeizoen 225 juli
Celebrity IOUSeizoen 427 juli
Lethally BlondeSeizoen 127 juli
Renovation AlohaSeizoen 127 juli
Trixie Motel: Drag Me HomeSeizoen 127 juli

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.