Nieuw op HBO Max | Juli 2023

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in juli 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in juli 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in juli 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in juli 2023 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. Full Circle (serie, seizoen 1)

Full Circle | Official Trailer | Max

Op donderdag 13 juli komt HBO Max met een splinternieuwe Original: Full Circle. Deze miniserie combineert het acteerwerk van onder meer Claire Danes (Homeland), Zazie Beetz (Joker) en Jharrel Jerome (Moonlight) met de regie van Steven Soderbergh (Ocean’s Eleven), dus dat belooft veel goeds! De zes afleveringen draaien om een moeder van wie de tienerzoon ontvoerd wordt. Terwijl ze op onderzoek uitgaat, ontdekt ze dat haar hele familie een hele hoop voor haar te verbergen heeft.

2. The Golden Boy (serie, seizoen 1)

The Golden Boy | First Look | HBO

Op dinsdag 25 juli gaat de tweedelige documentaire The Golden Boy in première op HBO Max. We volgen het faschinerende verhaal van Oscar De La Hoya (ook wel bekend als The Golden Boy dus), die als bokser een Olympische gouden medaille wist te winnen. Hoewel hij erg geliefd was bij het publiek en gezien werd als een held, bleek het achter die glanzende façade niet allemaal rozengeur en maneschijn te zijn.

3. Young Sheldon (serie, seizoen 6)

Young Sheldon Season 6 Trailer (HD)

Eindelijk arriveert het zesde seizoen van de populaire serie Young Sheldon op HBO Max. In Amerika konden ze hier afgelopen najaar al naar kijken, dus we hebben even geduld moeten hebben. Gelukkig trappen we de maand direct goed af met de terugkeer van deze heerlijke komedieserie, want de datum die je in je agenda mag noteren is zaterdag 1 juli.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in juli 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in juli toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in juli 2023. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
Young SheldonSeizoen 61 juli
Zomer Kamp EilandSeizoen 51 juli
The Father1 juli
Shaun White: The Last RunSeizoen 16 juli
Last Call10 juli
Full CircleSeizoen 113 juli
Time Zone14 juli
The Golden BoySeizoen 125 juli
Teenage EuthanasiaSeizoen 228 juli
How To With John WilsonSeizoen 329 juli

Wekelijkse afleveringen

De onderstaande nieuwe episodes van series worden op het moment van schrijven al uitgezonden met wekelijks één nieuwe aflevering op HBO Max Nederland. In het lijstje vind je per serie in welk seizoen we ons momenteel bevinden en op welke weekdag episodes momenteel worden gelanceerd.

TitelSeizoenWeekdag
The IdolSeizoen 1Maandag
And Just Like That…Seizoen 2Donderdag
WarriorSeizoen 3Donderdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen

  • Welke films en series zijn nieuw op HBO Max in juli 2023?

    In deze lijst vind je de vooraf bekendgemaakte nieuwe films en series op HBO Max in juli 2023. Onder andere staan de nieuwe serie Full Circle, de documentairereeks The Golden Boy, het zesde seizoen van Young Sheldon en nog veel meer titels op het programma bij de streamingdienst deze maand.

  • Welke films en series kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op HBO Max?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films en series op HBO Max per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.


Synopsissen: HBO Max

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.