Nieuw op HBO Max | Januari 2024

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in januari 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in januari 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in januari 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in januari 2024 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks (serie, seizoen 2)

Is Natalia een verwaarloosd jong meisje of een gevaarlijke volwassene die zich als zodanig voordoet? Dat is de vraag waar de opzienbarende documentaire The Curious Case of Natalia Grace, die in mei vorig jaar gelanceerd werd via discovery+, om draaide. Het bizarre verhaal krijgt nu een nieuwe wending, want een tweede seizoen wordt op donderdag 4 januari naast het eerste deel gelanceerd op HBO Max. Hierin komt ze hoofdrolspeelster zelf in beeld. Vandaar de titel: Natalia Speaks.

2. De Geheimen van Barslet (serie, 1 seizoen)

Heb je een abonnement op NPO+ of NLZIET? Dan kun je momenteel al kijken naar de dramaserie De Geheimen van Barslet. Maar dat is momenteel nog de enige online locatie om deze titel te streamen. Op maandag 1 januari komt daar echter verandering in, want dan zal het verhaal ook op HBO Max verschijnen. We volgen hierin de mysterieuze gebeurtenissen in het idyllische plattelandsdorpje Barslet. Zo sterft er een jongen onder vreemde omstandigheden, woont er een kleuter die de toekomst blijkt te kunnen voorspellen, regent het vissen op klaarlichte dag en er is een pyromaan aan het werk. Wat is er aan de hand?

3. True Detective: Night Country (serie, seizoen 4)

Ooit True Detective gekeken? Dan wil je vast ook het zesdelige Night Country kijken in deze antologieserie. Dit vierde seizoen speelt zich af op een moment dat een lange en donkere winter aanbreekt in Ennis (Alaska). Acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen, verdwijnen plotseling spoorloos. Rechercheurs Liz Danvers en Evangeline Navarro, gespeeld door Jodie Foster en Kali Reis, duiken in hun zoektocht naar de oplossing van deze zaak in spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs. Vanaf maandag 15 januari enkel en alleen te zien bij HBO Max.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in januari 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in januari toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in januari 2024. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
De Geheimen van Barslet1 januari
The Curious Case of Natalia Grace: Natalia SpeaksSeizoen 24 januari
True Detective: Night CountrySeizoen 415 januari
On The Roam18 januari
You Shall Not Lie18 januari
Morten25 januari
Found27 januari

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: HBO Max