Nieuw op HBO Max | Februari 2024

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in februari 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in februari 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in februari 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in februari 2024 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. Tokyo Vice (serie, seizoen 2)

In februari is het tijd voor het tweede seizoen van Tokyo Vice. Uiteraard is het opnieuw de Amerikaanse journalist Jake (Ansel Elgort) die de hoofdrol speelt. We zagen aan het einde van seizoen 1 hoe hij in grote problemen raakte. In de nieuwe afleveringen realiseert hij zich dat zijn eigen leven—en dat van zijn naasten—in gevaar is. De eerste aflevering van seizoen 2 is op donderdag 8 februari te zien.

2. Curb Your Enthusiasm (serie, seizoen 12)

Op maandag 5 februari gaat het twaalfde en laatste seizoen van de komedieserie Curb Your Enthusiasm van start. De serie wordt zonder script opgenomen en zit dus vol improvisatie. We zien hoe triviale details een catastrofele reeks gebeurtenissen kunnen veroorzaken. Larry David speelt net als de vorige keren de hoofdrol.

3. Als De Dijken Breken (serie, seizoen 1)

Als De Dijken Breken neemt ons mee naar een Nederland dat na een storm van epische proporties volstroomt met water. We volgen verschillende personages, waaronder de minister-president. Hoe kan iedereen een ramp als deze te boven komen? Een hoop bekende Nederlandse acteurs zijn opgetrommeld voor deze goed ontvangen serie. Zo zie je Gijs Scholten van Aschat, Loek Peters, Susan Visser en Frank Lammers terug. Als De Dijken Breken is vanaf vrijdag 23 februari te zien.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in februari 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in februari toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in februari 2024. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
The Unbreakable Tatiana Suarez1 februari
Chasing Flavor with Carla HallSeizoen 11 februari
Angel of DeathSeizoen 21 februari
The ConvictSeizoen 21 februari
Curb Your EnthousiasmSeizoen 125 februari
Vliegende HollandersSeizoen 15 februari
Tokyo ViceSeizoen 28 februari
They Called Him Mostly Harmless8 februari
Ninja KamuiSeizoen 111 februari
The Truth About Jim15 februari
Casa GrandeSeizoen 115 februari
The Accidental Influencer18 februari
Als De Dijken BrekenSeizoen 123 februari
God Save Texas28 februari

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.