Nieuw op HBO Max | December 2023

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in december 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in december 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in december 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in december 2023 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. Murder in Boston: Roots, Rampage & Reckoning (serie, seizoen 1)

De nieuwe documentaire Murder in Boston: Roots, Rampage & Reckoning blikt terug op een gebeurtenis op 23 oktober 1989. Op die dag belde Charles Stuart 911. Hij meldde dat zijn zwangere vrouw en hij, die allebei wit waren, waren neergeschoten door een zwarte man. De serie schijnt een licht op de etnische profilering door de politie en de gigantische mediastorm die de gebeurtenis veroorzaakte.

2. Boom Boom Bruno (serie, seizoen 1)

De Duitse serie Boom Boom Bruno draait om politieagent Bruno, die zichzelf Boom Boom Bruno noemt. Hij denkt dat hij alles onder controle heeft, maar als er een dragqueen gedood wordt moet hij hulp van alle kanten inschakelen om de moordzaak op te lossen.

3. Barbie Dreamhouse Challenge (serie, seizoen 1)

Hi Barbie! Na het succes van de film Barbie zijn heel veel mensen geïnspireerd geraakt om ook een Barbie-droomhuis te creëren. In de serie Barbie Dreamhouse Challenge helpen interieurdesigners deze droom voor één iemand waar te maken. Ze bouwen een prachtig huis in Zuid-Californië, waar uiteindelijk één gepassioneerde Barbie-fan mag komen wonen.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in december 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in december toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in december 2023. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
The Color Purple3 december
Murder in Boston: Roots, Rampage & ReckoningSeizoen 15 december
Great Photo, Lovely Life: Facing a Family’s Secrets6 december
Boom Boom BrunoSeizoen 17 december
Barbie Dreamhouse ChallengeSeizoen 18 december
My Adventures with SupermanSeizoen 111 december
Trees and Other Entanglements13 december
Leo Reich: Literally Who Cares?!17 december
Peltz-Beckham vs the Wedding Planners18 december
Gwyneth vs Terry: The Ski Crash TrialSeizoen 125 december
Ik Weet Wie Je BentSeizoen 126 december
Time Bomb Y2K31 december

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.