Nieuw op HBO Max | April 2023

Als abonnee van HBO Max ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op HBO Max in april 2023 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in april 2023
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op HBO Max in april 2023

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in april 2023 op HBO Max in Nederland verwacht worden.

1. Love & Death (serie, seizoen 1)

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal: in een klein dorpje in Texas, waar iedereen elkaar kent en kerkbezoek een vast onderdeel is van het leven, wonen twee bevriende stellen—Candy & Pat Montgomery en Betty & Allan Gore. Ze lijken gelukkig te zijn en leiden rustige levens. Maar onder de oppervlakte broeien gevoelens die niemand had kunnen voorzien. Wanneer een buitenechtelijke affaire aan het licht komt, raakt het leven van de vier hoofdpersonen in een neerwaartse spiraal. De spanningen lopen zo hoog op dat iemand uiteindelijk naar een bijl grijpt, met onvoorstelbare gevolgen. De zevendelige miniserie, getiteld Love & Death, neemt ons mee in de wereld van deze vier mensen. Met een sterrencast bestaande uit onder andere Elizabeth Olsen en Jesse Plemons wordt het waargebeurde verhaal verteld, gebaseerd op het boek Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs en diverse artikelen uit Texas Monthly. Deze serie is vanaf donderdag 27 april exclusief te streamen via HBO Max in Nederland met wekelijkse afleveringen tot en met 25 mei.

2. Mummies (film, 2023)

Mummies | Officiële trailer | 22 februari 2023 in de bioscoop

Deze fonkelnieuwe avontuurlijke animatie- en familiefilm met de stemmen van Stefania en Jonathan Vroege maakt razendsnel zijn opwachting bij de paarse streaminggigant. De film Mummies zal namelijk vanaf dinsdag 11 april te zien zijn op HBO Max. Het verhaal draait om drie mummies die belanden in moderne Engelse stad Londen. Daar gaan ze op zoek naar een oude ring die toebehoord aan de koninklijke familie en is gestolen door archeoloog Lord Carnaby.

3. Barry (serie, seizoen 4)

Barry Season 4 | Official Trailer | HBO

Op maandag 17 april lanceert HBO Max het vierde en laatste seizoen van de hitserie Barry met wekelijks één van de acht nieuwe afleveringen. De bekroonde zwarte komedieserie leunt op Bill Hader als hoofdrolspeler en tevens regisseur, scenarioschrijver en producent van de serie, samen met Alec Berg. Dit explosieve en hilarische laatste hoofdstuk volgt de gevolgen van Barry’s arrestatie en Cousineau’s ontvangst als held. De eerste drie seizoenen ontvingen 9 Primetime Emmy Awards uit 44 nominaties en een gemiddelde IMDb-beoordeling van 8,4 uit ruim 88.000 stemmen.

Lijsten met meer nieuwe films en series op HBO Max in april 2023

Voorafgaand aan deze maand heeft HBO Max met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in april toegevoegd moeten worden aan het aanbod van HBO Max in Nederland. Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op HBO Max NL in april 2023. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
Music Box: Jason Isbell Running With Our Eyes Closed8 april
Mummies11 april
#BringBackAliceSeizoen 114 april
A Black Lady Sketch ShowSeizoen 415 april
100 Foot WaveSeizoen 217 april
BarrySeizoen 417 april
Para – We Are KingSeizoen 217 april
Climate Champions22 april
Somebody SomewhereSeizoen 224 april
Wild Republic26 april
Love & DeathSeizoen 127 april

Wekelijkse afleveringen

De onderstaande nieuwe episodes van series worden op het moment van schrijven al uitgezonden met wekelijks één nieuwe aflevering op HBO Max Nederland. In het lijstje vind je per serie in welk seizoen we ons momenteel bevinden en op welke weekdag episodes momenteel worden gelanceerd.

TitelSeizoenWeekdag
SuccessionSeizoen 4Maandag
Rain DogsSeizoen 1Dinsdag
Perry MasonSeizoen 2Dinsdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op HBO Max, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Veelgestelde vragen

  • Welke films en series zijn nieuw op HBO Max in april 2023?

    In deze lijst vind je de vooraf bekendgemaakte nieuwe films en series op HBO Max in april 2023. Onder andere staan de nieuwe Original-serie Love & Death (seizoen 1), de animatiefilm Mummies (2023), het vierde en laatste seizoen van de zwarte komedieserie Barry (2018-2023) en nog veel meer titels op het programma bij de streamingdienst deze maand.

  • Welke films en series kwamen/komen er vorige en volgende maanden nieuw op HBO Max?

    Op Streamwijzer vind je steeds een volledig overzicht van nieuwe films en series op HBO Max per maand, waardoor je kunt vinden welke nieuwe titels online zijn verschenen en zullen komen op de streamingdienst.


Synopsissen: HBO Max