Nieuw op Disney+ | Week 9

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 9 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 9 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Raya en de Laatste Draak VIP (film, 2021)

De eerste reacties bleken veelbelovend en de langverwachte film is er dan nu eindelijk! Je zal helaas wel €21.99 eenmalig moeten bijbetalen om de gloednieuwe Disney-film Raya en de Laatste Draak nu al te bekijken, maar als je een paar maanden wilt wachten kun je de VIP-toegang ook skippen om vanaf 4 juni 2021 gratis naar de film te kijken (binnen je Disney+ abonnement).

Verhaal en trailer

Raya en de Laatste Draak reist naar de fantasiewereld van Kumandra, waar mensen en draken lang geleden samen in harmonie leefden. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is datzelfde kwaad teruggekeerd en is het aan een eenzame strijder, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen en het gebroken land en zijn verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze leren dat er meer nodig is dan een draak om de wereld te redden: teamwork.

Raya and the Last Dragon heeft de stemmen van Kelly Marie Tran als Raya, een krijger wiens geestigheid is zo scherp als haar lemmet, en Awkwafina zo magisch, mythisch, zelfspottend draakje genaamd Sisu. Nieuw geopenbaarde karakters uit de film zijn onder andere een straatvechter van 10 jaar met de naam Boun, de formidabele reus Tong en een stelende peuter Noi met haar band van Ongis. De speelfilm is geregisseerd door Don Hall en Carlos López Estrada en geproduceerd door Osnat Shurer en Peter Del Vecho.

Raya en de Laatste Draak | Officiële trailer | Disney NL

2. Black Narcissus (serie, 1 seizoen)

Deze dramatische miniserie werd eind 2020 gelanceerd en is nu al te bewonderen op Disney+. Op vrijdag 5 maart verscheen het volledige seizoen online. Bekijk hem direct of voeg hem aan je kijklijst toe via de rode knop hieronder.

Verhaal en trailer

Black Narcissus is gebaseerd op de roman van Rumer Godden en speelt zich af in Mopu, de Himalaya in 1934. Wanneer de jonge nonnen van St. Faith daar een missie proberen op te zetten, wekken spookachtige mysteries verboden verlangens op die waarschijnlijk zullen leiden tot een herhaling van een verschrikkelijke tragedie. Tijdens de laatste jaren van de Britse overheersing in India, leidt de ambitieuze jonge non zuster Clodagh een missie naar een afgelegen deel van de Himalaya. Het paleis van Mopu is geschonken door generaal Toda Rai, die hoopt dat de zusters van St. Faith het Huis van Vrouwen zullen bevrijden van de nare herinneringen aan zijn overleden zuster Srimati. Hoewel Clodagh de waarschuwingen van Mr Dean, de agent van de generaal, negeert, eisen isolement en ziekte al snel hun tol. De spookachtige sfeer van het paleis heeft vooral invloed op de wispelturige zuster Ruth. Terwijl heden en verleden met elkaar botsen, is de komst van de jonge generaal Dilip Rai de katalysator voor een explosie van onderdrukte verlangens die kan eindigen in een fatale confrontatie.

Black Narcissus | Official Trailer [HD] | FX

3. Downhill (film, 2020)

Aangezien je de skivakantie dit jaar door Corona zal moeten skippen, is deze komische film misschien een schrale troost. Een hilarische komedie van FOX Searchlight voor het hele gezin is nu gelanceerd op Disney+ Star. Sinds vrijdag 5 maart geniet je van de film Downhill met Julia Louis-Dreyfus en Will Ferrell in de hoofdrollen.

Verhaal en trailer

Julia Louis-Dreyfus en Will Ferrell spelen de hoofdrollen in deze buitensporige komedie over de tegenslagen van een familie tijdens een skivakantie in de Alpen. Billie en Pete (Louis-Dreyfus en Ferrell) kijken uit naar een heerlijke week in een Europees bergresort met hun twee zoons, maar Petes reactie op wat een ongevaarlijke lawine blijkt te zijn, is anders dan die van Billie, en plotseling begeeft hun huwelijk zich op glad ijs. Niet in staat het lawine-incident los te laten, brengen Pete en Billie afzonderlijk hun tijd door met een rits personages: Pete skiet en comazuipt met zijn collega (Zach Woods), die aan het euforische begin van een relatie met zijn hashtag-geobsedeerde vriendin (Zoe Chao) staat en Billie krijgt onverwacht advies van een sensuele ski-instructeur (Giulio Berruti) en een oversekste hotelconciërge (Miranda Otto). De tijd gescheiden van elkaar en de tenenkrommende ontmoetingen helpen Pete en Billie alles in perspectief te zien en doen hen beseffen dat ze moeten besluiten of ze nog als familie verder kunnen. Vol zwarte humor, realisme en geloofwaardige optredens, is Downhill een verfrissende ontdekkingsreis op het gebied van liefde, familie, instinct en verwachtingen.

DOWNHILL | Official Trailer [HD] | FOX Searchlight

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €8.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €7.49 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 9 van 2021 (van 27 februari – 5 maart)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 9, waaronder de Disney-film Raya en de Laatste Draak (met VIP-toegang), het eerste seizoen van de serie Black Narcissus en de film Downhill.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (8 / 20-26 februari) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere alle seizoenen van de series Scrubs en 9-1-1, maar ook Deadpool 1 & 2 en nog heel veel meer (300+ films en series) door de toevoeging van Star. Het overzicht is te vinden in het artikel nieuw op Disney+ in week 8.

  • Welke films en series worden volgende week (10 / 6-12 maart) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.