Nieuw op Disney+ | Week 7

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 7 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 7 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. The Muppet Show (serie, seizoen 1-5)

NOSTALGIE! Alle 5 de seizoenen van The Muppet Show uit 1976 tot en met 1981 zijn nu te zien op Disney+! Eerder werd de gloednieuwe serie Muppets Now al gelanceerd op de streamingdienst, maar nu kun je dus ook een kijkje terug in de tijd nemen met The Muppet Show uit de jaren ’70.

Verhaal en trailer

Het is tijd om het gordijn te openen bij The Muppet Show! Ga mee met Kermit, Miss Piggy, Fozzie Beer, Gonzo, de Zweedse Kok en de anderen in deze grensverleggende draai aan de klassieke variëteitsshow, waar originele liedjes, sketches en gasten samenkomen in een kijkcijferkanon voor alle leeftijden! Ontdek zelf hoe sensationeel, inspirerend, feestelijk en Muppetioneel The Muppet Show is!

The Muppet Show Opening and Closing Theme 1976 - 1981 (With Snippets)

2. Flora en de Fantastische Eekhoorn (film, 2021)

Ouders met kinderen kunnen weer opgelucht adem halen met een gloednieuwe familiefilm op Disney+. Flora en de Fantastische Eekhoorn staat internationaal bekend onder de titel Flora & Ulysses en is op vrijdag 19 februari live gegaan op de streamingdienst van The Walkt Disney Company. Voeg hem toe aan je watchlist via de onderstaande rode knop.

Verhaal en trailer

‘Flora en de Fantastische Eekhoorn’ is een heerlijke komedie gebaseerd op het veelgeprezen boek over het 10 jarige meisje Flora, een groot stripboek liefhebster en een zelfverklaard cynicus, wiens ouders onlangs gescheiden zijn. Nadat ze een eekhoorn redt die ze Odysseus noemt, komt Flora erachter dat hij unieke superkrachten heeft. Ze maken een hilarisch avontuur mee dat Flora’s leven voorgoed zal veranderen.

Flora en de Fantastische Eekhoorn | Officiële Trailer | Disney+ NL

3. Wandavision (serie, aflevering 7 van seizoen 1)

Deze week maak je in de nieuwe aflevering van Marvel-serie WandaVision kennis met de series uit de hedendaagse tijd op televisie, waaronder de manier van tegen de camera praten die we kennen uit Modern Family. De spanning tussen Wanda’s wereld en de echte wereld bouwt steeds verder op… Kijken dus!

Verhaal en trailer

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

WandaVision | Official Trailer | Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 7 van 2021 (van 13-19 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 7, waaronder 5 seizoenen van The Muppet Show, de film Flora en de Fantastische Eekhoorn en een nieuwe aflevering van de Marvel-serie WandaVision.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (6 / 6-12 februari) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere Rodger's and Hammerstein's Cinderella, Inside Pixar en een nieuwe aflevering van de Marvel-serie WandaVision. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 6.

  • Welke films en series worden volgende week (8 / 20-26 februari) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.