Nieuw op Disney+ | Week 6

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 6 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 6 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Rodger’s and Hammerstein’s Cinderella (film, 1997)

Liefhebbers van het sprookje Assepoester kunnen hun geluk niet op met de versie van Rodger’s and Hammerstein’s Cinderella uit 1997. Hierin spelen absolute sterren als Whitney Houston, Whoopi Goldberg en Brandy. Kijken dus!

Verhaal en trailer

Een prins, een pompoen, een glazen muiltje… Het beroemde sprookje is terug, in een zeer moderne vorm en met een sterrencast, onder wie de weergaloze Whitney Houston en Whoopi Goldberg. Popsensatie Brandy schittert als de beeldschone Assepoester, die wordt getormenteerd door haar boze stiefmoeder en verwende stiefzusters. Assepoesters droom om naar het bal te gaan en met de prins te dansen komt uit als de goede fee haar leert dat door een positieve inslag ‘elke dag onmogelijke dingen gebeuren’!

Cinderella - Movie Trailer (1997) [TV Remake Starring Whitney Houston & Brandy]

2. Inside Pixar (serie, aflevering 6-10 van seizoen 1)

De documentaireserie Inside Pixar geeft net als Disney Insider een speciaal inkijkje in wat er achter de schermen gebeurt bij het produceren van een (animatie)film. Hierin worden allerlei mensen gevolgd die de kunst en cultuur van deze bijzondere animatiestudio tot in de details laten zien.

Verhaal en trailer

Een documentairereeks met persoonlijke en filmische verhalen, die een inkijk geven bij de mensen, het kunstenaarschap en de cultuur van Pixar Animation Studios.

Inside Pixar | Official Trailer | Disney+

3. Wandavision (serie, aflevering 6 van seizoen 1)

Het begon wat rustig, maar inmiddels is de actie in WandaVision compleet losgebarsten. Vision lijkt door te krijgen in wat voor wereld hij zich begeeft en Wanda zet alles op alles om haar droomleventje in stand te houden. Zal dat haar echter lukken nu er een onverwachts nieuw karakter in de wereld van WandaVision verschijnt?

Verhaal en trailer

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

WandaVision | Official Trailer | Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 6 van 2021 (van 6-12 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 6, waaronder Rodger's and Hammerstein's Cinderella, Inside Pixar en een nieuwe aflevering van de Marvel-serie WandaVision.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (4 / 30 januari – 5 februari) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere seizoen 31 van de populaire serie The Simpsons en de vijfde aflevering van de Marvel-serie WandaVision. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 5.

  • Welke films en series worden volgende week (6 / 13-19 februari) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.