Nieuw op Disney+ | Week 52

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 52 van 2020 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 52 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Soul (film, 2020)

Na maanden wachten is het dan eindelijk zo ver: Soul is te zien op Disney+! Helaas heeft de film de bioscopen over moeten slaan door de Coronacrisis, maar is hij nu wel gewoon voor alle Disney+ abonnees direct gratis te bekijken op de streamingdienst. Door critici is deze film al voor de release extreem goed beoordeeld, dus zet deze film snel op je watchlist.

Verhaal en trailer

Wat maakt jou precies… JOU? In november brengt Pixar Animation Studios ons de nieuwe film “Soul”. Muziekleraar Joe Gardner (stem van Kenny B) krijgt de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen, maar door een ongelukkige val belandt hij vanuit de straten van New York in Het Grote Hiervoor – de plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze op aarde komen. Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, vormt Joe een team met 22 (stem van Jacqueline Govaert), die niet kan begrijpen wat er leuk zou zijn aan het leven als mens. Terwijl Joe wanhopig probeert om 22 duidelijk te maken wat er zo mooi aan het leven is, vindt hij het antwoord op een paar belangrijke levensvragen.

Soul | Officiële Trailer | Disney+ NL

2. Burrow (korte film, 2020)

Samen met de release van Disney’s langverwachte Original film Soul gaat ook de lancering van de korte animatiefilm Burrow gepaard. Dit indrukwekkende verhaal over een jong konijn die het hol van haar dromen wilt bouwen duurt maar 6 minuten, maar is absoluut het kijken waard.

Verhaal en trailer

Burrow volgt een jong konijn terwijl ze het hol van haar dromen probeert te bouwen en ze schaamt zich elke keer dat ze per ongeluk in het huis van haar buren graaft. De korte 2D-film is geregisseerd door Coco- animator Madeline Sharafian en geproduceerd door Mike Capbara en heeft een looptijd van iets meer dan 6 minuten.

Burrow Disney Plus
Van deze short is helaas geen trailer beschikbaar

3. Morning Light (film, 2008)

Deze week heeft Disney+ ook weer een magische documentaire aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd en dat is een absolute must-see voor zeilers. De documentaire Morning Light volgt 15 zeilers gedurende maar liefst 6 maanden training. Deze docu is een perfecte combinatie tussen prachtige zeilbeelden en een indrukwekkend verhaal.

Verhaal en trailer

Vijftien jonge zeilers, zes maanden intensieve training en een kans op de koperen ring… Deze documentaire vertelt het inspirerende verhaal van een groep onverschrokken en vastberaden jonge mannen en vrouwen op het punt van volwassenheid, aan het begin van het eerste grote avontuur van hun leven. Racen met een high-performance 52-voet sloep in de Transpac, de meest gerespecteerde zeilwedstrijd op een open Oceaan. Vanaf hun vroegste trainingssessies op Hawai, geleid door leraren van wereldklasse terwijl hun uithoudingsvermogen wordt getest op volle zee. Ze vormen een onbreekbare band in het proces om een uniek team te worden dat groter is dan de som der delen.

MORNING LIGHT Trailer

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Daarnaast verscheen deze week het tweede seizoen van Disney Gallery / Star Wars: The Mandalorian en is het eerste seizoen van Once Upon a Time in Wonderland nu op Disney+ te zien.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.


Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 52 van 2020 (van 20-26 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 52, waaronder de gloednieuwe Disney+ Original film Soul die de bioscoop oversloeg, de korte film Burrow en de zeildocumentaire Morning Light.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (51 / 13-19 december) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de finale van The Mandalorian seizoen 2, de documentaireserie On Pointe en de ontroerende film The Fault in Our Stars. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 51.

  • Welke films en series worden volgende week (53 / 27 december – 2 januari) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ in december en januari vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.