Nieuw op Disney+ | Week 51

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 51 van 2020 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 51 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. The Mandalorian (serie, finale seizoen 2)

Na 8 afleveringen is het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ afgelopen. De seizoensfinale (Chapter 16) is verschenen op vrijdag 18 december en nu is het nog zo’n 10 maanden wachten tot de release van het derde seizoen van dit splinternieuwe paradepaardje van Disney’s Star Wars-reeks.

Verhaal en trailer

Na de val van het Galactische Keizerrijk, is de wetteloosheid uitgespreid over het stelsel. Een eenzame revolverheld zoekt zijn weg door de buitengebieden en verdient zijn geld als premiejager. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

The Mandalorian | Season 2 Official Trailer | Disney+

2. On Pointe (serie, 2020)

De prachtige en inspirerende documentaires op Disney+ zijn inmiddels een fenomeen geworden. Zo is er deze week weer een nieuwe indrukwekkende serie gelanceerd die draait om de balletstudenten in New York en hun zware tocht naar roem in de danswereld.

Verhaal en trailer

On Pointe is een zesdelige documentaireserie die een seizoen lang de studenten aan de School of American Ballet (SAB) in New York volgt. We zien verschillende dansers die een strenge opleiding doen om hun droom waar te maken.

On Pointe | Official Trailer | Disney+

3. The Fault in Our Stars (film, 2014)

Pas op: tranentrekker alert. Deze film van 20th Century Fox is zes jaar geleden verschenen en nu eindelijk uitgebracht op het video on demand-platform van Disney. Hij doet ietwat denken aan het mooie verhaal van Zach Sobiech in Clouds en is een absolute kijktip voor iedereen die van inspirerende, maar zware films houdt.

Verhaal en trailer

The Fault in Our Stars vertelt het aangrijpende en tragische verhaal over het leven en de liefde van Hazel en Gus. Twee tieners die beiden beschikken over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven hebben. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker worden ze verliefd.

The Fault In Our Stars | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Naast deze drie nieuwe titels verschenen deze week weer nieuwe afleveringen van De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse online en is het eerste seizoen van BIA nu te streamen. Ook kun je genieten van Disney Parks Sunrise Series, Dory’s Reef Cam, Het Haardvuur van Kasteel Arendelle, Thailand’s Wild Side en We Bought A Zoo.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.


Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 51 van 2020 (van 13-19 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 51, waaronder de finale van The Mandalorian seizoen 2, de documentaireserie On Pointe en de ontroerende film The Fault in Our Stars.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (50 / 6-12 december) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de gloednieuwe film Safety, High School Musical: The Musical: The Holiday Special en het vierde en vijfde seizoen van het bakprogramma Rudolph's Bakery. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 50.

  • Welke films en series worden volgende week (52 / 20-26 december) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ in december vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.