Nieuw op Disney+ | Week 50

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 50 van 2020 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 50 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Safety (film, 2020)

Op deze film hebben we een tijdje zitten wachten. Disney heeft ons al maanden lekker zitten maken voor de release van de hartverwarmende Safety, die misschien wel het meest in de buurt komt van de populaire film The Blind Side. Vooral een kijktip voor liefhebbers van drama, feelgood en natuurlijk American Football.

Verhaal en trailer

Disney’s Safety is geïnspireerd op het verhaal van voormalig Clemson University safety Ray McElrathbey, een jongeman die een reeks uitdagingen voor z’n kiezen krijgt en wiens toewijding en doorzettingsvermogen hem helpen bij het overwinnen van tegenspoed. Geholpen door z’n teamgenoten en de Clemson-gemeenschap slaagt hij op het veld, terwijl hij tevens de zorg draagt voor zijn elfjarige broertje Fahmarr.

Safety | Official Trailer | Disney+

2. High School Musical: The Musical: The Holiday Special (korte film, 2020)

Ben jij fan van High School Musical? Dan heb je het afgelopen jaar al heel wat geluk gehad met de release van de serie, maar komt er rond de feestdagen nog eens een extra bonus bij. Je kunt namelijk nu genieten van de feestdagenspecial van High School Musical: The Musical!

Verhaal en trailer

Vier de feestdagen met de cast van High School Musical: The Musical: The Series! Jouw favoriete toneelkids delen klassieke en gloednieuwe feestmuziek, hun favoriete feestherinneringen en een paar “achter de schermen” geheimen zoals: Wie is de #1 op de stoutlijst? Hou je vast voor super veel feestlol, en een wereldprimeur die je niet wilt missen!

High School Musical: The Musical: The Holiday Special | Official Trailer | Disney+

3. Rudolph’s Bakery (serie, seizoen 4-5)

Ook bakkers mogen deze week in hun handjes knijpen, want er zijn heel wat nieuwe programma’s toegevoegd om je extra kunsten mee aan te leren in de keuken. Onder deze programma’s vallen een paar titels van Miljuschka, de Worsten van Babel en natuurlijk het vierde en vijfde seizoen van Rudolph’s Bakery!

Verhaal en trailer

Meesterkok en meesterpatissier Rudolph van Veen deelt zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de oogstrelendste creaties maakt, en met zijn hulp zul jij ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.

Rudolph's Bakery Moederdag

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Naast deze drie nieuwe titels verschenen deze week weer een nieuwe aflevering van The Mandalorian en De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse online.

Ook kun je nu genieten van de heerlijke kook- en bakprogramma’s De Streken van Wim, De Worsten van Babel op de Camping, De Worsten van Babel on Tour, Estée in Parijs, Miljuschka in Japan, Miljuschka in Mexico, Miljuschka’s Food Trucks, Miljuschka’s Street Food Vietnam en Mounir’s Marokko: Een Smakelijk Avontuur.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ in december 2020 vinden wat er binnenkort aan zit te komen.


Ga direct naar Disney+ voor een abonnement

Kijk nu naar Disney+ in Nederland

✅ Toegang tot alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, National Geographic en Marvel

✅ Onbeperkt streamen zonder reclames in (Ultra) HD via laptop, tablet, computer, mobiel en TV

✅ Kijk op 4 schermen tegelijk via tot 7 profielen

✅ Download films en series op 10 apparaten tegelijk

✅ Verkrijgbaar voor maar €6.99 per maand of €69.99 per jaar (bespaar door met 15% korting op 12 maanden omgerekend ruim 2 maanden gratis te kijken)


Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 50 van 2020 (van 6-12 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 50, waaronder de gloednieuwe film Safety, High School Musical: The Musical: The Holiday Special en het vierde en vijfde seizoen van het bakprogramma Rudolph's Bakery.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (49 / 29 november – 5 december) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de live-action remake van Mulan, de gloednieuwe kerstfilm Godmothered en het tweede deel van The Disney Family Singalong. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 49.

  • Welke films en series worden volgende week (51 / 13-19 december) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ in december vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.