Nieuw op Disney+ | Week 5

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 5 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 5 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. The Simpsons (serie, seizoen 31)

Je favoriete gele vrienden zijn terug op Disney+ met een gloednieuw seizoen van The Simpsons! De eerste 30 delen van de populaire serie stonden al online, maar de 22 afleveringen van seizoen 31 werden in de Verenigde Staten uitgezonden in van 29 september 2019 tot en met 17 mei 2020 en zijn vervolgens in februari 2021 aan het aanbod van de magische streamingdienst in Nederland toegevoegd.

Verhaal en trailer

Winnaar van de 2019 Emmy® Award voor Geweldig geanimeerd programma, THE SIMPSONS blijven de kijkers raken met oneerbiedige, spottende humor over alles en iedereen. Met ondermijnende homor en heerlijke gevatheid, heeft de serie een onuitwisbare indruk op de Amerikaanse popcultuur gemaakt, en de familieleden, Homer (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright), Lisa (Yeardley Smith) en Maggie, zijn televisie-iconen. Het is de langstlopende serie in de televisiegeschiedenis en de Emmy® Award-, Annie Award- en Peabody Award-winnende animatiekomedie heeft Gunsmokes record van meeste afleveringen voor een geschreven primetime televisieserie overschreden. De Simpsons is een Gracie Films productie in samenwerking met 20th Century Fox Television. De serie is gecreëerd door Matt Groening en ontwikkeld door James L. Brooks, Matt Groening en Sam Simon. James L. Brooks en Matt Groening zijn de uitvoerend producenten. Al Jean is ook uitvoerend producent en de showrunner van de serie.

2. Wandavision (serie, aflevering 5 van seizoen 1)

De eerste reacties op de lancering van WandaVision waren laaiend enthousiast, maar na 3 afleveringen begon men zich toch af te vragen of de verhaallijn zo vaag door zou blijven lopen. Vervolgens barstte in aflevering 4 het vuurwerk los, waardoor heel wat kijkersvragen in één keer beantwoord werden. In aflevering 5 komt het zelfs tot een daadwerkelijke confrontatie… Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

WandaVision | Official Trailer | Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 5 van 2021 (van 30 januari – 5 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 5, waaronder seizoen 31 van de populaire serie The Simpsons en de vijfde aflevering van de Marvel-serie WandaVision.

  2. Welke films en series zijn sinds vorige week (4 / 23-29 januari) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere een nieuwe aflevering van de Marvel-serie WandaVision en de film Ramona and Beezus uit 2010. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 4.

  3. Welke films en series worden volgende week (6 / 6-12 februari) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.