Nieuw op Disney+ | Week 49

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 49 van 2020 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 49 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Mulan (film, 2020)

Iedereen kent natuurlijk de klassieke animatiefilm Mulan uit 1998, maar heb je ook de live-action remake van Mulan uit 2020 al gezien? Voorheen kon je een extra VIP-toegang afsluiten om alvast naar Mulan te kijken, maar die kosten kwamen bovenop je huidige abonnement. Sinds vrijdag 4 december is de film ook zonder VIP-toegang te bekijken voor alle abonnees van de streamingdienst Disney+.

Verhaal en trailer

In Disney’s MULAN riskeert een onverschrokken jonge vrouw alles om een van de grootste Chinese krijgers ooit te worden, voor de familie-eer en haar vaderland.

Disney's Mulan | Official Trailer

2. Godmothered (film, 2020)

Is dit de nieuwe ideale film voor de koude decembermaand met de familie? Al een tijdje is Disney hard bezig om ons lekker te maken voor de release van de nieuwe magische film Godmothered en sinds 4 december is het dan eindelijk zo ver.

Verhaal en trailer

Als Eleanor, een jonge en onervaren toverfee-in-opleiding, een zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood vindt, spoort ze haar op en ontdekt dat het meisje, Mackenzie, nu een 40-jarige alleenstaande moeder is. Nadat ze haar man enkele jaren eerder had verloren, heeft Mackenzie het idee van “Happily Ever After” bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om Mackenzie een geluks-make-over te geven, of ze dat nu leuk vindt of niet.

Godmothered | Official Trailer | Disney+

3. The Disney Family Singalong – Deel 2 (film, 2020)

Heb jij zin om uit volle borst al je favoriete Disneyhits mee te zingen? Dan is het tweede deel van de Disney Family Singalong natuurlijk helemaal wat voor jou! Sinds deze week is hij eindelijk ook op Disney+ in Nederland te zien.

Verhaal en trailer

Ryan Seacrest presenteert een nationale meezingavond met beroemdheden en hun gezinnen, die hun favoriete Disneyliedjes zingen vanuit hun huis. De teksten worden weergegeven zodat kijkers kunnen meezingen.

The Muppets Open 'The Disney Family Singalong: Volume II' - The Disney Family Singalong: Volume II

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Daarnaast verschenen deze week weer een nieuwe aflevering van The Mandalorian en De Wonderlijke Wereld van Mickey Mouse online en kun je nu kijken naar Making of Out en Diana: In Her Own Words.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons artikel nieuw op Disney+ in december 2020 vinden wat er binnenkort aan zit te komen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 49 van 2020 (van 29 november – 5 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 49, waaronder de live-action remake van Mulan, de gloednieuwe kerstfilm Godmothered en het tweede deel van The Disney Family Singalong.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (48 / 22-28 november) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de nieuwe Black Beauty film uit 2020, Taylor Swift – Folklore: The Long Pond Studio Sessions en alle 7 seizoenen van Once Upon A Time. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 48.

  • Welke films en series worden volgende week (50 / 6-12 december) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ in december vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.