Nieuw op Disney+ | Week 45

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 45 van 2020 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ in week 45 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Kruimeltje (film, 1999)

Er is weer een echte klassieker naar Disney+ gekomen! Wie kent Kruimeltje nou niet? De film uit 1999 heeft in ieders jeugd wel een speciaal plekje en is vanaf nu gewoon te streamen op het video on demand-platform van The Walt Disney Company in Nederland.

Verhaal en trailer

Dit is het ondeugende en ontroerende verhaal van de 10-jarige Kruimeltje. Zijn straatarme moeder gaf hem kort na zijn geboorte op voor adoptie. Zijn vader verhuisde naar de Verenigde Staten om daar zijn geluk te beproeven. Samen met zijn hond Moor leidt Kruimeltje een avontuurlijk leven op straat. Met zijn humor, levenslust en doorzettingsvermogen weet hij de wereld naar zijn hand te zetten.

Kruimeltje - trailer

2. Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (film, 2020)

Er is ook een gloednieuwe versie van Kruimeltje’s verhaal en dat is te zien in de film Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn uit 2020. Deze titel is vanaf deze week tevens te streamen op Disney+ in Nederland.

Verhaal en trailer

In Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar onderweg wordt hij tegengehouden door Anna en zij worden zij allebei ontvoerd!

Kruimeltje; De Strijd om de Goudmijn | Officiële Trailer | 5 februari in de bioscoop

3. Muppets Now (serie, 2020)

De unieke Muppets zijn ons al in vele vormen, films en televisieseries ter ogen gekomen in de afgelopen jaren. Nu is de gloednieuwe serie Muppets Now van start gegaan op Disney+ met de eerste 6 afleveringen van het eerste seizoen. Op dat er vele mogen volgen!

Verhaal en trailer

Scooter moet razendsnel de gloednieuwe gestreamde serie van de Muppets uploaden. Dat moet nu direct gebeuren, maar hij wordt geconfronteerd met bezwaren, afleidingen en allerlei complicaties van de andere Muppets.

Muppets Now | Official Trailer | Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Verder zijn deze week op de magische streamingdienst nog een nieuwe aflevering van The Mandalorian verschenen, maar ook van Becoming, The Right Stuff en One Day at Disney. In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons overzicht van vorige week welke films en series nieuw op Disney+ in week 44 waren.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 45 van 2020 (van 1-7 november)?

In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 45, waaronder de klassieke Kruimeltje film en een gloednieuwe versie uit 2020, maar ook de eerste aflevering van het allereerste seizoen van Muppets Now.

Welke films en series zijn sinds vorige week (44 / 25-31 oktober) op Disney+ te zien?

Vorige week verscheen onder andere de start van het eerste seizoen van The Mandalorian online, maar ook de romantische film Ever After en de animatiefilm Ferdinand. De volledige lijst is op Streamwijzer te vinden.

Welke films en series worden volgende week (46 / 8-14 november) op Disney+ verwacht?

In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series die binnenkort op Disney+ verschijnen, vind je precies wat er volgende week allemaal op het programma staat.