Nieuw op Disney+ | Week 4

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 4 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 4 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Wandavision (serie, aflevering 4 van seizoen 1)

De eerste reacties op de lancering van WandaVision waren laaiend enthousiast, maar na 3 afleveringen begon men zich toch af te vragen of de verhaallijn zo vaag door zou blijven lopen. Nu barst in aflevering 4 het vuurwerk los en worden er heel wat kijkersvragen in één keer beantwoord. Wat een aflevering! Voeg hem direct toe aan je kijklijst.

Verhaal en trailer

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

WandaVision | Official Trailer | Disney+

2. Ramona and Beezus (film, 2010)

Soms is het toch heerlijk om een wat oudere film nieuw op Disney+ te hebben voor de ultieme nostalgische ervaring. Zo ook met Ramona and Beezus met als grote ster Selena Gomez. De film uit 2010 is op IMDb ruim 17.000 beoordeeld en is het zeker waard om eens een kijkje te nemen als je houdt van komedies voor het hele gezin.

Verhaal en trailer

Ramona is een klein meisje met een heel grote verbeelding en een neus voor kattenkwaad. Haar speelse grollen houden iedereen in haar liefhebbende gezin op de tenen, waaronder haar oudere zus Beezus, die gewoon haar eerste jaar op de middelbare school wil doorkomen. Door alle hoogte- en dieptepunten van de kindertijd leren Ramona en Beezus dat alles mogelijk is als je gelooft in jezelf en op elkaar vertrouwt.

Ramona and Beezus - Official Trailer (HD) - In Theaters July 23

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 4 van 2021 (van 23-29 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 4, waaronder een nieuwe aflevering van de Marvel-serie WandaVision en de film Ramona and Beezus uit 2010.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (3 / 16-22 januari) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere het eerste seizoen van Pixar Popcorn, The Book of Life (2014) en Drumline (2002). De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 3.

  • Welke films en series worden volgende week (5 / 30 januari – 5 februari) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.