Nieuw op Disney+ | Week 3

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 3 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 3 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Pixar Popcorn (serie, seizoen 1)

Pixar-fans, opgelet! Het is tijd om nog eens extra te genieten van al je favoriete figuren uit de allerleukste Pixar-films. In het eerste seizoen van Pixar Popcorn komen onder andere Buzz Lightyear, een aantal karakters uit Cars, Dory, Ducky & Bunny en sterren uit het verhaal van Coco langs. Vele kijkplezier!

Verhaal en trailer

Een kleine greep uit de collectie van Pixar mini shorts met in de hoofdrol je favoriete karakters. Gemaakt door Pixar.

Pixar Popcorn | Official Trailer | Disney+

2. The Book of Life / Manolo’s Magische Reis (film, 2014)

De prachtige animatiefilm The Book of Life uit 2014 staat in het Nederlands bekend als Manolo’s Magische Reis. De film gaat over een jongen die zijn angsten onder ogen moet zien en combineert heerlijke muziek met een waanzinnig verhaal. Sinds vrijdag 22 januari 2021 is de film op Disney+ te zien.

Verhaal en trailer

Deze animatiekomedie van producent Guillermo del Toro en regisseur Jorge Gutierrez volgt de reis van Manolo, een jongeman die een avontuur onderneemt dat drie fabelachtige werelden bestrijkt, waarbij hij zijn grootste angsten onder ogen moet zien. Rijk aan een frisse kijk op popmuziekfavorieten en met een unieke visuele stijl, is dit een verhaal dat ons aanmoedigt om het verleden te vieren en vooruit te kijken naar de toekomst.

The Book of Life Official Trailer #1 (2014) - Channing Tatum, Zoe Saldana Animated Movie HD

3. Drumline (film, 2002)

Het is weer tijd voor een klassieker, want de film Drumline uit 2002 is toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Voor liefhebbers van muziek en een mooi verhaal is deze speelfilm een absolute kijktip. Via de rode knop hieronder kun je hem direct bekijken of toevoegen aan je watchlist.

Verhaal en trailer

Een brutale, begaafde trommelaar uit Harlem helpt de fanfare van zijn universiteit in Atlanta een oude rivaal te verslaan in een Zuidelijke fanfarestrijd.

Drumline (Official Trailer)

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

Naast deze titels staan ook de derde aflevering van WandaVision, de serie UFO: The Untold Stories en de documentaire Expedition Amelia sinds deze week online.

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 3 van 2021 (van 16-22 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 3, waaronder het eerste seizoen van Pixar Popcorn, The Book of Life (2014) en Drumline (2002).

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (2 / 9-15 januari) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de eerste twee afleveringen van WandaVision, een nieuwe aflevering van Disney Insider en de film Doctor Dolittle 3 uit 2006. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 2.

  • Welke films en series worden volgende week (4 / 23-29 januari) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.