Nieuw op Disney+ | Week 2

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 2 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 2 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

1. Wandavision (serie, aflevering 1-2 van seizoen 1)

Na lang wachten is het eindelijk zo ver: de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe is aangebroken! Met de lancering van WandaVision blijken de eerste reacties laaiend enthousiast te zijn. De eerste twee afleveringen staan nu online en dat betekent dat er nog zeven zullen volgen. Veel kijkplezier en laten we nu alvast hopen dat de serie verlengd gaat worden met een tweede seizoen.

Verhaal en trailer

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

WandaVision | Official Trailer | Disney+

2. Disney Insider (serie, aflevering 7 van seizoen 1)

Vorig jaar verschenen de eerste zes afleveringen van Disney Insider op Disney+. In deze documentairereeks krijg je een speciaal inkijkje in de wereld van The Walt Disney Company. Na een tijdje radiostilte is het nu tijd voor een nieuwe aflevering van 23 minuten, getiteld Poppenspelers, Schrijven over de Force en Koninkrijk in Beeld, waarin de titels Earth to Ned, Star Wars: The High Republic en Magic of Disney’s Animal Kingdom voorbij komen.

Verhaal en trailer

“Disney Insider” toont een kijkje achter de schermen bij The Walt Disney Company als nooit tevoren. Kijk elke week voor een kijkje achter de schermen bij de films, attractieparken, bestemmingen, muziek, het speelgoed en meer. Elke aflevering biedt drie unieke verhalen die de magische momenten en warme verhalen van Disney vastleggen.

First Look | Disney Insider | Disney+

3. Doctor Dolittle 3 (film, 2006)

Ben je fan van dieren en van klassiekers? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de film Doctor Dolittle uit 2006 is deze week nieuw op Disney+ verschenen. Je kunt hem sinds vrijdag 15 januari streamen op Disney’s video on demand-platform en voegt hem direct aan je kijklijst toe via de onderstaande rode knop.

Verhaal en trailer

Maya Dolittle wil een normale tiener zijn, maar er is een probleempje, ze heeft haar vaders enge vaardigheid om met dieren te praten geërfd! Haar speciale talent zorgt er steeds voor dat ze problemen krijgt met haar ouders en haar vrienden worden er knettergek van! Op een ranch probeert Maya haar unieke vaardigheid verborgen te houden om erbij te horen, maar als haar vrienden in de problemen komen, gaat ze hen redden zoals alleen een Dolittle kan, met hulp van de hilarische en ongehoorde pratende dieren op de ranch! Dit grappige derde deel van de immens populaire Dr. Dolittle-reeks is grappiger dan een groep pratende apen in een vat, en ook veel makkelijker om erna schoon te maken.

Dr. Dolittle 3: The Daughter is in (2006) Trailer

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €6.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €5.83 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 2 van 2021 (van 9-15 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 2, waaronder de eerste twee afleveringen van WandaVision, een nieuwe aflevering van Disney Insider en de film Doctor Dolittle 3 uit 2006.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (1 / 3-8) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere de film Eragon uit 2006, de eerste 2 afleveringen van Marvel Studios: Legends en de film The Call of the Wild uit 2020. De volledige lijst te vinden in het overzicht nieuw op Disney+ in week 1.

  • Welke films en series worden volgende week (3 / 16-22 januari) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.