Nieuw op Disney+ | Week 12

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 12 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 12 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

Lees ook: Deze 9 films en series zijn nieuw op Disney+ vandaag (26 maart 2021) 🍿

1. Inside Pixar (serie, aflevering 11-15 van seizoen 1)

Fan van Pixar-films? Dan ben je vast ook razend benieuwd wat zich allemaal achter de schermen van de grote animatiestudio afspeelt. Kom alles te weten van Pixar in de heerlijke documentaire Inside Pixar, waarvan al 10 afleveringen online stonden en nu aflevering 11-15 ook aan het aanbod van Disney+ zijn toegevoegd.

Verhaal en trailer

Een documentairereeks met persoonlijke en filmische verhalen, die een inkijk geven bij de mensen, het kunstenaarschap en de cultuur van Pixar Animation Studios.

Inside Pixar | Official Trailer | Disney+

2. The Mighty Ducks: Game Changers (serie, aflevering 1 van seizoen 1)

Liefhebbers van sport met een flinke dosis humor, stemmen zich vast tevreden met deze nieuwe toevoeging aan het aanbod van Disney+. Sinds deze week is namelijk de splinternieuwe serie The Mighty Ducks: Game Changers op Disney+ van start gegaan over de 12-jarige Evan Morrow in Minnesota en zijn ijshockeyteam Ducks. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering online.

Verhaal en trailer

In het huidige Minnesota, zijn de Mighty Ducks van strijdlustige underdog veranderd in een supercompetatief en loeisterk ijshockeyteam voor jongeren. Nadat de 12-jarige Evan Morrow zonder pardon uit het Ducks team gezet is, zijn zijn moeder Alex en hij vastbesloten om hun eigen team van buitenbeentjes op te zetten om ervoor te zorgen dat de koste-wat-kost wincultuur van de jeugdsport in twijfel te trekken. Met hulp van Gordon Bombay, herontdekken ze de liefde en het plezier in ijshockey.

The Mighty Ducks: Game Changers | Official Trailer | Disney+

3. Drain The Sunken Pirate City (film, 2017)

De documentaires over piraten zijn in trek! Op Netflix viel The Lost Pirate Kingdom al erg in de smaak, maar nu is ook de National Geographic-docu Drain The Sunken Pirate City sinds vrijdag 26 maart op Disney+ te zien. Deze belooft 45 minuten aan leerzaam kijkplezier.

Verhaal en trailer

Verborgen onder de wateren van Jamaica’s Kingston Harbour liggen de ruïnes van de grootste piratenstad ooit, Port Royal. Op 7 juni 1692 verwoestte een aardbeving gevolgd door een tsunami de stad. Archeoloog Dr. Jon Henderson gebruikt de nieuwste hightech wetenschappelijke onderzoeken om de volledige omvang van de gezonken stad van 13 hectare voor het eerst te onthullen.

Drain the Sunken Pirate City (Promo)

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €8.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €7.49 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 12 van 2021 (van 20-26 maart)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 12, waaronder 5 nieuwe afleveringen van Inside Pixar, de eerste aflevering van The Mighty Ducks: Game Changers en de documentaire Drain The Sunken Pirate City.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (11 / 13-19 maart) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere seizoen 1 van Love in the Time of Corona, maar ook de eerste aflevering van de Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier, 3 seizoenen van Quantico en 8 seizoenen van Homeland. Het overzicht is te vinden in het artikel nieuw op Disney+ in week 11.

  • Welke films en series worden volgende week (13 / 27 maart – 2 april) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.