Nieuw op Disney+ | Week 11

Disney+ heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Disney+ in week 11 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Disney+ Nederland in week 11 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Disney+ zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met binnenkort verwachte films en series op Disney+.

Lees ook: Deze 14 films en series zijn nieuw op Disney+ vandaag (19 maart 2021) 🍿

1. The Falcon and The Winter Soldier (serie, aflevering 1 van seizoen 1)

Eindelijk is dan de allereerste aflevering van de gloednieuwe Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier te zien op Disney+. De eerste reacties van kijkers stromen binnen en onze recensie van de waanzinnige eerste aflevering staan nu online. Wij wensen je heel veel kijkplezier en verwachten veel van deze nieuwe toptitel van Disney.

Verhaal en trailer

In The Falcon and The Winter Soldier van Marvel Studios schitteren Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias de Winter Soldier. Het koppel dat aan het eind van ‘Avengers: Endgame’ bij elkaar kwam, gaat samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en hun geduld op de proef worden gesteld. In deze zesdelige serie, geregisseerd door Kari Skogland en geschreven door Malcolm Spellman, spelen ook Daniel Brühl als Baron Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker mee.

Official Trailer | The Falcon and the Winter Soldier | Disney+

2. Quantico (serie, 3 seizoenen)

Een heerlijke en keiharde actieserie is sinds deze week te zien op Disney’s streamingdienst. Alledrie de seizoenen van Quantico verschenen op vrijdag 19 maart 2021 onder de 14 nieuwe films en series die dag online op Disney+. Op IMDb krijgt de serie met Priyanka Chopra in de hoofdrol een 6.7 uit 57.000 stemmen.

Verhaal en trailer

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

Quantico Official Trailer (HD) Priyanka Chopra ABC TV Drama

3. Homeland (serie, 8 seizoenen)

Netflix en Amazon Prime Video gingen Disney+ al voor door alle 8 seizoenen van de serie in het aanbod op te nemen, maar nu voegt het bedrijf van de grote muis zelf ook Homeland toe. Fox 21 Television Studios is namelijk de producent van de serie, wat onderdeel is van The Walt Disney Company. Het is dus nog maar de vraag hoe lang Netflix en Prime Video de rechten van de serie houden en of Disney+ in de toekomst de enige is die de topserie (8.3 op IMDb uit ruim 300.000 stemmen) blijft vertonen.

Verhaal en trailer

Een Amerikaanse soldaat van wie gedacht werd dat hij in Irak was gedood, keert acht jaar na zijn verdwijning terug. Maar als de vreugde van zijn terugkomst is gedoofd, komen er twijfels op of hij echt een Amerikaanse held was, of dat hij deel uitmaakte van een slapende cel die een terroristische aanval plande.

Homeland Season 1 (2011) | Official Trailer | Claire Danes & Damian Lewis SHOWTIME Series

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Disney+ de afgelopen week

In het volledige Disney+ aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze lijsten wat er nieuw op Disney+ deze maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Disney+ aan te schaffen. Je kunt voor €8.99 een maand naar de streamingdienst kijken, maar krijgt nu ook 15% korting op een jaarabonnement waardoor je omgerekend slechts €7.49 per maand betaalt. Ga direct naar de officiële Disney+ website om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ in week 11 van 2021 (van 13-19 maart)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Disney+ in week 11, waaronder de eerste aflevering van de Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier, 3 seizoenen van Quantico en 8 seizoenen van Homeland.

  • Welke films en series zijn sinds vorige week (10 / 6-12 maart) op Disney+ te zien?

    Vorige week verschenen onder andere seizoen 1 van Love in the Time of Corona, maar ook de eerste aflevering van Marvel Studios: Assembled en de film Gone in 60 Seconds (2000). Het overzicht is te vinden in het artikel nieuw op Disney+ in week 9.

  • Welke films en series worden volgende week (11 / 20-26 maart) op Disney+ verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Disney+ binnenkort vind je precies wat er komende tijd allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.