Nieuw op Disney+ | Maart 2023

Al deze films en series komen nieuw op Disney+ Nederland in maart 2023. Voor elke film of serie is de titel, het seizoen, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een link naar Disney Plus bijgevoegd.

Nieuwe films en series op Disney Plus Nederland (maart 2023)

Het onderstaande overzicht van films en series wordt door Disney+ in maart uitgebracht. Dit zijn de highlights, maar in de loop van de maand kan het video on demand-platform meer titels online zetten. Alle films en series die op de streamingdienst staan vind je in het overzicht van het Disney+ aanbod in Nederland en je kunt alvast vooruit kijken in het overzicht met films en series die binnenkort of elke maand op Disney+ verschijnen.

TitelNieuwKijkenJaarSoortSeizoenenCategorieIMDbTrailer
The Mandalorian1 maartKijken2019SerieS3 Afl. 1Fantasy8.7Trailer
The Mandalorian8 maartKijken2019SerieS3 Afl. 2Fantasy8.7Trailer
The Mandalorian15 maartKijken2019SerieS3 Afl. 3Fantasy8.7Trailer
The Mandalorian22 maartKijken2019SerieS3 Afl. 4Fantasy8.7Trailer
The Mandalorian29 maartKijken2019SerieS3 Afl. 5Fantasy8.7Trailer

Let op: dit overzicht is voorlopig. The Walt Disney Company kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Disney Plus Nederland komen of juist verdwijnen.


  • Welke films en series zijn nieuw op Disney+ Nederland in maart 2023?

    In maart 2023 verwachten we op Disney+ in Nederland onder andere de komst van seizoen 3 van de Star Wars-serie The Mandalorian (2019-) en meer.

  • Welke films en series komen in de maanden hierna nog op Disney+?

    In het overzicht met films en series die binnenkort op Disney+ verschijnen vind je wat er ook na deze maand nog op de streamingdienst zal komen.