Nieuw op Disney+ | Februari 2024

Als abonnee van Disney+ ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt verwachten in het aanbod. We helpen je elke maand graag een handje hiermee, dus hier vind je wat er nieuw op Disney+ in februari 2024 is.

Inhoudsopgave – Klik om te springen op deze pagina 👇
🍿 Drie highlights: nieuwe films en series deze maand
📝 Lijsten met meer nieuwe releases op de streamingdienst in februari 2024
📺 De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Drie highlights: nieuwe films en series op Disney+ in februari 2024

Hieronder lichten we drie nieuwe titels uit met trailer en korte toelichting. Mocht je benieuwd zijn naar de releases van vorige of volgende maanden, dan kun je met de onderstaande knoppen navigeren. Daarnaast vind je onder de drie hierna vermelde nieuwkomers ook lijsten met meer titels die in februari 2024 op Disney+ in Nederland verwacht worden.

1. The Marvels (film, 2023)

The Marvels verschijnt op woensdag 7 februari eindelijk op Disney+. In deze nieuwe Marvel-film kun je opnieuw genieten van een avontuur van Captain Marvel. Haar krachten raken verstrengeld met die van superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau (WandaVision). Met zijn drieën moeten ze het universum redden.

2. Shôgun (serie, seizoen 1)

Shogûn neemt ons mee naar het Japan van de jaren 1600. Kapitein John Blackthorne komt in een klein dorpje terecht en wordt opgeleid tot samoerai. Hij wordt door leider Yoshii Toranaga ingezet als een pion in zijn spel. De eerste twee afleveringen van deze veelbelovende serie verschijnen op dinsdag 27 februari.

3. Star Wars: The Bad Batch (serie, seizoen 3)

De Star Wars-animatieserie Star Wars: The Bad Batch keert nog één keer terug. Op woensdag 21 februari gaat het derde seizoen van start en we beginnen direct goed met maar liefst drie afleveringen. Helaas komt de serie hiermee dus wel voorgoed tot een einde. De Batch proberen in het laatste seizoen Omega terug te krijgen bij hun team.

Lijsten met meer nieuwe films en series op Disney+ in februari 2024

Voorafgaand aan deze maand heeft Disney+ met ons het onderstaande overzicht van nieuwe films en series en wekelijkse afleveringen van reeds uitgezonden titels gedeeld. Dit is een greep uit de grote hoeveelheid content die verwacht wordt, maar deze titels zouden dus in ieder geval in februari toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Disney+ in Nederland. Elke releasedatum correspondeert met een lancering op die dag om 09:00 uur in de ochtend (Nederlandse tijd). Het onderstaande overzicht is echter wel voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om de lancering van specifieke titels uit te stellen, naar voren te halen of af te gelasten.

Films en series

Het volgende lijstje van nieuwe films en (seizoenen van) series is al naar buiten gebracht als nieuwe lanceringen op Disney+ NL in februari 2024. Hier komen naar verwachting nog meer titels bij, aangevuld door wekelijkse afleveringen van reeds lopende releases. Bij series verschilt het type publicatie van titel tot titel met volledige direct te bingen seizoenen of elke week een nieuwe episode.

TitelSeizoenDatum
The Marvels7 februari
Star Wars: The Bad BatchSeizoen 321 februari
ShôgunSeizoen 127 februari

Wekelijkse afleveringen

De onderstaande nieuwe episodes van series worden op het moment van schrijven al uitgezonden met wekelijks één of twee nieuwe afleveringen op Disney+ Nederland. In het lijstje vind je per serie in welk seizoen we ons momenteel bevinden en op welke weekdag episodes momenteel worden gelanceerd. Deze releases staan ook altijd vanaf 9 uur ’s ochtends Nederlandse tijd online.

TitelSeizoenWeekdag
Synduality NoirSeizoen 1Dinsdag
A Shop for KillersSeizoen 1Woensdag
IshuraSeizoen 1Woensdag
Undead UnluckSeizoen 1Woensdag

De nieuwste kijktips op andere streamingdiensten in Nederland

Veel streamers hebben niet alleen een abonnement op Disney+, maar bijvoorbeeld ook op andere video on demand-platforms als HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Pathé Thuis, Netflix, Videoland, Viaplay of een van de andere videodiensten. Bij Streamwijzer vind je voor al deze streaminggiganten, en nog heel veel meer beschikbare platforms in Nederland, wat er allemaal te zien is. Daarnaast lichten we onze kijktips uit en delen we nieuws over acties, tips en nog heel veel meer. Hieronder vind je drie leuke categorieën om meer content te vinden op onze website. Daarnaast houden we je graag als eerste via je mail op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.