Nieuw op Amazon Prime Video | Week 8

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 8 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in Nederland in week 8 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Judge (film, 2014)

The Judge, met onder andere Robert Downey Jr., Robert Duvall en Vera Farmiga, weet op IMDb een 7.4 uit 180.000 stemmen te scoren. De film uit 2014 is een spannend misdaaddrama en sinds afgelopen week toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

Succesvolle advocaat Hank Palmer (Downey Jr.) keert terug naar zijn ouderlijk huis waar zijn vader (Duvall), rechter van de stad, wordt verdacht van moord.

The Judge - Official Trailer [HD]

2. The Liability (film, 2012)

Een spannend verhaal over de huurmoordenaar Roy en Adam, een gangster die een klusje moet uitvoeren. Voor wie houdt van een flinke dosis actie, is The Liability absoluut een kijktip.

Verhaal en trailer

Nadat Adam de auto van zijn stiefvader, een notoire gangster, in de prak heeft gereden, moet hij als boetedoening een klusje uitvoeren. Chauffeur spelen voor huurmoordenaar Roy. Een snelle, eenvoudige opdracht: heen, doelwit uitschakelen in afgelegen bos, terug. Helaas is er een getuige: een jonge vrouw. die hen op heterdaad betrapt en erin slaagt met belastend bewijsmateriaal aan de haal te gaan.

Official THE LIABILITY Trailer - 2013

3. The Trust (film, 2016)

Daar zijn ze weer. Twee van je favoriete filmsterren samen in een heerlijke actiefilm! Nicolas Cage en Elijah Wood stelen de show als twee agenten in de heerlijke actiefilm The Trust op Amazon Prime Video. Voeg hem direct toe aan je kijklijst met de rode knop hieronder.

Verhaal en trailer

Jim Stone en David Waters (Nicolas Cage en Elijah Wood) zijn twee agenten die af en toe een centje bijverdienen met licht illegale randactiviteiten. Maar wanneer Stone lucht krijgt van het bestaan van een mysterieuze geldkluis, lijken hun financiële zorgen voorgoed voorbij. Snel even de locatie bepalen met wat uitgelezen speurwerk, de safe openbreken en lekker de buit verdelen, right?

The Trust Official Trailer #1 (2016) - Elijah Wood, Nicolas Cage Movie HD

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video per maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 8 van 2021 (van 20-26 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 8, waaronder de films The Judge, The Liability en The Trust.

  2. Welke films en series kwamen vorige week (7 / 13-19 februari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere de romantische dramafilm After, maar ook 12 Years a Slave en Lucy. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 7.

  3. Welke films en series worden volgende week (8 / 27 februari – 5 maart) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 9 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.