Nieuw op Amazon Prime Video | Week 7

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 7 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in Nederland in week 7 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. After (film, 2019)

Maak je klaar voor een stomend heet romantisch drama met de komst van de film After op Amazon Prime Video. Overigens zijn er nog twee films in de After-reeks, After We Collided (tweede film uit 2020) en After We Fell (derde film uit 2021). After 2 is nu hier op Pathé Thuis te bekijken en After 3 komt dit jaar uit.

Verhaal en trailer

De jonge Tessa is ambitieus en vastberaden. Ze heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: studeren, een goede baan vinden en een gelukkig leventje leiden met haar perfecte vriend Noah. Maar dan ontmoet ze Hardin, een mysterieuze en sexy bad boy die zowel uitdagend is als wreed… een type waar ze nooit op zou kunnen vallen.

After | trailer | 18 april in de bioscoop

2. 12 Years a Slave (film, 2013)

Een indrukwekkend verhaal dat verteld moet worden en het verdient om bekeken te worden. 12 Years a Slave behaalde een 8.1 uit ruim 643.000 stemmen op IMDb en is een absolute must-watch.

Verhaal en trailer

12 Years a Slave is het onvoorstelbare waargebeurde verhaal van een man wiens vrijheid gestolen werd, maar nooit de hoop opgaf. De Verenigde Staten, 1841. Solomon Northup, een vrije zwarte man uit New York, wordt ontvoerd en verkocht als slaaf. Zijn gevangenschap is een constant strijd om te overleven en zijn waardigheid te behouden.

12 YEARS A SLAVE - Official Trailer (HD)

3. Lucy (film, 2014)

Een heerlijke actiefilm uit 2014 met de prachtige Scarlett Johansson. De film krijgt uit bijna 450.000 stemmen op IMDb een 6.4, maar verzekerd je van een lekker avondje op de bank met een film die lekker wegkijkt.

Verhaal en trailer

Een studente ontdekt dat er geen grenzen zijn aan haar intellectuele ontwikkeling. Ze probeert haar hersens tot het uiterste te benutten en verwerft onbeperkte krachten.

Lucy - Trailer (Official - HD)

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video per maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 7 van 2021 (van 13-19 februari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 7, waaronder de romantische dramafilm After, maar ook 12 Years a Slave en Lucy.

  • Welke films en series kwamen vorige week (6 / 6-12 februari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere The Map of Tiny Perfect Things, maar ook seizoen 1 van Soulmates en de Zweedse film Corona Depression. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 6.

  • Welke films en series worden volgende week (8 / 20-26 februari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 8 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.