Nieuw op Amazon Prime Video | Week 51

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 51 van 2020 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in Nederland in week 51 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Grand Tour: A Massive Hunt (seriespecial, 2020)

De onbetwiste sterren van Top Gear en The Grand Tour zijn Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond. Zij komen nu met een gloednieuwe special van 1.5 uur en reizen af naar het mooie Madagascar voor avonturen met verschillende vierwielers. The Grand Tour: A Massive Hunt zou eigenlijk op 18 december verschijnen, maar werd als vervroegd kerstcadeau een dag eerder gelanceerd op de streamingdienst.

Verhaal en trailer

Het onverschrokken trio is voor hun nieuwste avontuur weer terug op vier wielen. Gewapend met sportauto’s denken Richard, James en Jeremy dat ze een comfortabel ritje tegemoet gaan als ze aankomen op het exotische eiland Réunion en op ‘s werelds duurste stuk asfalt racen. Maar een bizarre uitdaging brengt ze naar Madagascar, waar ze moeten afrekenen met ‘s werelds slechtste weg.

2. The Expanse (serie, seizoen 5)

Na lang wachten is het eindelijk zo ver voor fans van de mysterieuze drama/sci-fi serie The Expanse: het vijfde seizoen is verschenen op Amazon Prime Video! De streamingdienst lanceerde dit nieuwe seizoen afgelopen week in zijn geheel, waardoor je meteen alle splinternieuwe afleveringen kunt bingewatchen.

Verhaal en trailer

In verschillende delen van het zonnestelsel worden de crew van de Rocinante en hun bondgenoten geconfronteerd met hun oude zonden, terwijl Marco Inaros een aanval inzet die de toekomst van Aarde, Mars, de Belt en de werelden voorbij de Ring zal veranderen.

The Expanse – Season 5 Official Trailer

3. Nick & Simon in L.A. (film, 2020)

Ook Amazon Prime Video gaat aan de haal met Nederlandse content in de strijd tegen Videoland en Netflix. De webwinkelgigant heeft daarvoor twee van Nederland’s grootste artiesten weten te strikken in hun reis naar een album geïnspireerd door Simon & Garfunkel. Een absolute must-see voor fans van Nick & Simon.

Verhaal en trailer

Het is hun meest ambitieuze project tot nu, een volledig album geïnspireerd door hun muzikale helden Simon & Garfunkel. Nick & Simon nemen je mee naar L.A., waar ze hun nieuwste album NSG opnemen. Ontdek de verhalen achter de verschillende nummers en hoe de bijzondere sound in samenwerking met grote muzikanten tot stand komt. Voor Nick & Simon is het een droom die werkelijkheid is geworden.

Nick & Simon in L.A. - De weg naar NSG | Trailer | Amazon Prime Video NL

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video per maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 51 van 2020 (van 13-19 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 51, waaronder The Grand Tour-special A Massive Hunt, het vijfde seizoen van The Expanse en de romantische kerstklassieker Love Actually.

  • Welke films en series kwamen vorige week (50 / 6-12 december) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere het eerste seizoen van The Wilds, de nieuwe film I'm Your Woman uit 2020 en de film (I'm Living) A Charmed Life uit 2000. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 50.

  • Welke films en series worden volgende week (52 / 20-26 december) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 52, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten. In het overzicht met nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december 2020 vind je ook wat binnenkort verwacht wordt op de streamingdienst.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.