Nieuw op Amazon Prime Video | Week 49

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 49 van 2020 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in Nederland in week 49 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Emma. (film, 2020)

Fans van The Queen’s Gambit, opgelet! Anya Taylor-Joy, in de populaire serie op Netflix bekend als Beth Harmen, speelt de hoofdrol in de gloednieuwe film Emma. Begin 2020 was deze toptitel nog te bekijken in de bioscoop, maar sinds begin deze week is hij al te streamen op Amazon Prime Video in Nederland.

Verhaal en trailer

Knap, slim en rijk: Emma Woodhouse is een rusteloze ‘koningin’ zonder rivalen in haar kleine, slaperige Engelse dorpje. In deze glinsterende satire over de sociale klassen moet Emma haar weg zien te vinden terwijl ze volwassen wordt en meerdere romantische misstappen begaat, om uiteindelijk te ontdekken dat de liefde altijd ergens onverwachts verscholen is.

EMMA. - Official Trailer [HD] - Now On Demand and In Theaters

2. Platvoet en zijn Vriendjes (film, 1988)

Jeugdsentiment alert! Welk kind heeft deze film nou niet gezien? In het Engels staat Platvoet en zijn Vriendjes bekend als The Land Before Time en deze toptitel is nu te zien op Amazon Prime Video in Nederland. Waan je dus weer even helemaal in de wereld van de dinosaurussen met deze heerlijke animatiefilm!

Verhaal en trailer

Beleef samen met de dinosaurusvrienden Platvoet, Cera, Bekkie, Fladder en Punt een betoverend prehistorisch avontuur in deze succesvolle animatieklassieker voor het hele gezin. In een lang vervlogen tijdperk vol rommelende vulkanen en gevaarlijke aardbevingen staat een jonge brachiosaurus, Platvoet, er plots helemaal alleen voor.

The Land Before Time - Trailer

3. Hoe Tem Je Een Draak 2 (film, 2014)

De Hoe Tem Je Een Draak-reeks is de laatste jaren extreem populair geworden en op dit moment zijn er al meerdere van deze films te bekijken op het video on demand-platform van Amazon. Sinds deze week is ook de tweede film, How To Train Your Dragon 2, op de streamingdienst te zien.

Verhaal en trailer

Dit vervolg op Hoe Tem Je Een Draak keert terug naar de fantasierijke wereld van Viking Hikkie en zijn trouwe draak Tandloos, die hun krachten moeten bundelen om de vrede te bewaren.

How To Train Your Dragon 2 Official Trailer #1 (2014) - Animation Sequel HD

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video per maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 49 van 2020 (van 29 november – 5 december)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 49, waaronder de gloednieuwe film Emma uit 2020, maar ook de klassieker Platvoet en zijn Vriendjes uit 1988 en Hoe Tem Je Een Draak 2 uit 2014.

  • Welke films en series kwamen vorige week (48 / 22-28 november) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere alle 7 seizoenen van Elementary, de Amazon Original film Uncle Frank uit 2020 en de film Ben X uit 2007. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 48.

  • Welke films en series worden volgende week (50 / 6-12 december) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 50, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten. Ook vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video in december verschijnt.