Nieuw op Amazon Prime Video | Week 48

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 48 van 2020 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 48 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Elementary (serie, seizoen 1-7)

Deze serie draait om het welbekende verhaal van de geniale Sherlock Holmes, wiens oplettende oog in de wereld van detectives legendarisch is en in veel beroemde series terug blijft keren. In deze versie van het klassieke verhaal is zijn rechterhand echter omgetoverd in de vrouwelijke Joan in plaats van John Watson. Deze veelgeprezen serie krijgt op IMDb een 7.9 en was eerder op Netflix te zien, alvorens alle seizoenen werden verwijderd.

Verhaal en trailer

In het eerste seizoen van Elementary ontsnapt Sherlock Holmes naar Manhattan waar z’n rijke vader hem dwingt samen te wonen met z’n ergste nachtmerrie – een nuchtere compagnon, dokter Watson.

2. Uncle Frank (film, 2020)

Ken je toevallig Sophia Lillis van haar hoofdrol in I Am Not Okay With This op Netflix? Ze haalde in dat optreden veel nieuwe fans binnen en is nu de ster van de Amazon Original film Uncle Frank, samen met haar medespelers Paul Bettany en Peter Macdissi. De film vond deze week wereldwijd haar première op het video on demand-platform van Amazon.

Verhaal en trailer

Als Frank Bledsoe en zijn 18-jarige nichtje Beth in 1973 een roadtrip maken van Manhattan naar Creekville, South Carolina, om de begrafenis van de patriarch van de familie bij te wonen, worden ze onverwachts vergezeld door Franks geliefde Walid.

Uncle Frank – Official Trailer | Prime Video

3. Ben X (film, 2007)

Voor de fans van arthouse en drama is ook de film Ben X toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video deze week. De film uit 2007 krijgt op IMDb een beoordeling van 7.4 uit bijna 20.000 stemmen en is het daarmee absoluut waard om toe te voegen aan je kijklijst.

Verhaal en trailer

Ben is anders. Zijn leven zit vol vreemde rituelen. Hij lijkt te leven in zijn eigen universum, dat zich voor meer dan de helft afspeelt in de wereld van online computergames. In de echte, harde wereld van een technische school is het leven voor hem een dagelijkse hel, met twee kerels die hem het leven bijna letterlijk onmogelijk maken. Ben heeft een plan. Een plan van één woord: moord!

Ben X - Official Trailer

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video per maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 48 van 2020 (van 22-28 november)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 48, waaronder alle 7 seizoenen van Elementary, de Amazon Original film Uncle Frank uit 2020 en de film Ben X uit 2007.

  • Welke films en series kwamen vorige week (47 / 15-21 november) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere de Original serie Motherland: Fort Salem, hondenshow The Pack met Lindsey Vonn en de film The Invisible Man. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 47.

  • Welke films en series worden volgende week (49 / 29 november – 5 december) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 49, dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten. Ook vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video verschijnt in november en december.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.