Nieuw op Amazon Prime Video | Week 47

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 47 van 2020 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 47 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Pack (serie, seizoen 1)

Hondenfans zijn natuurlijk helemaal in hun nopjes met de nieuwste toevoeging aan Prime Video. Olympisch skikampioen Lindsey Vonn, veelal geprezen om haar waanzinnige kunsten op de berg en prachtige aanzien, gaat met haar hond Lucy op avontuur met andere viervoeters op een oogstrelend avontuur naar een grote geldprijs voor mens en dier.

Verhaal en trailer

In dit wereldwijde avontuur gaan 12 teams van honden en hun menselijke partners spannende uitdagingen aan om hun unieke band te vieren. Het winnende koppel gaat aan het eind van deze onvergetelijke reis naar huis met maar liefst $500.000, plus een donatie van $250.000 aan een diereninstantie. Viervoeters op avontuur wordt gepresenteerd door Olympisch skikampioen Lindsey Vonn en haar hond Lucy.

The Pack - Official Trailer | Prime Video

2. Motherland: Fort Salem (serie, seizoen 1)

Het alternatieve Amerika kennen we inmiddels van de uiterst populaire serie The Handmaid’s Tale en natuurlijk The Man In The High Castle. In deze versie gaat het echter een hele andere kant op en hebben de heksen 300 jaar geleden besloten een deal te sluiten met de regering van de Verenigde Staten, waarin ze strijden voor het land.

Verhaal en trailer

Motherland: Fort Salem speelt zich af in een alternatief Amerika waar heksen hun vervolging 300 jaar geleden beëindigden door een deal te sluiten met de Amerikaanse regering om voor hun land te vechten. We volgen drie jonge vrouwen vanaf de basisopleiding in gevechtsmagie naar hun vroege inzet in Fort Salem. In deze wereld worden de traditionele rollen van geslacht en macht omgedraaid met de meer dominante vrouwen aan het front die vechten tegen terroristische dreigingen in de wereld, uitgevoerd met tactiek en bovennatuurlijke wapens.

Motherland: Fort Salem Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

3. The Invisible Man (film, 2020)

Fan van The Handmaid’s Tale? Dan zal je blij zijn met de toevoeging van deze film en natuurlijk de hoofdrolspeelster van de populaire titel. Elisabeth Moss kruipt hier namelijk in de huid van Cecilia Kass, die op een spannende tocht naar de waarheid gaat.

Verhaal en trailer

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn.

The Invisible Man - Official Trailer [HD]

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 47 van 2020 (van 15-21 november)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 47, waaronder de Original serie Motherland: Fort Salem, hondenshow The Pack met Lindsey Vonn en de film The Invisible Man.

  2. Welke films en series kwamen vorige week (46 / 8-14 november) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere de gloednieuwe film Greenland, maar ook The Other Side of the Mirror (2016) en Sable (2017). Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 46.

  3. Welke films en series worden volgende week (48 / 22-28 november) op Amazon Prime Video verwacht?

    In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in november, vind je precies wat er volgende week allemaal op het programma staat.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.