Nieuw op Amazon Prime Video | Week 46

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 46 van 2020 zijn in Nederland.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 46 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met nieuwe films en series op Amazon Prime Video in november.

1. Greenland (film, 2020)

Gerard Butler fans, opgelet! Deze gloednieuwe film had in de bioscoop te zien moeten zijn, maar de Coronacrisis gooide roet in het eten. Nu heeft Amazon Prime Video de première van de film ingeluid op haar video on demand-platform. Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer

Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty (Gerard Butler) slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.

2. The Other Side of the Mirror (film, 2016)

Zegt een slechte beoordeling op IMDb echt wel alles? Horrorfilms en komedies krijgen sowieso doorgaans mindere cijfers, maar deze titel scoort wel erg laag. Uit 590 beoordelingen krijgt deze film, ook bekend als Alice – The Darker Side of the Mirrori een 2.2, maar dat betekent niet dat het niet het proberen waard is.

Verhaal en trailer

In 1905 verhuist Alice naar de Pacific Northwest. Tijdens haar tocht volgt zij een mysterieuze man naar een konijnenhol. Alice komt terecht in Wonderland, een donkere en nieuwsgierige wereld met bijzondere karakters.

3. Sable (film, 2017)

Als jij zin hebt in een spannende film, dan ben je met Sable helemaal aan het juiste adres. De film van Michael Matteo Rossi uit 2017 ligt in het genre misdaad, drama en mystery en weet op IMDb een 7.8 uit 10 te scoren. Een ideale toevoeging aan het Prime Video aanbod voor een spannende avond op de bank.

Verhaal en trailer

Sable droomt van een beter leven en worstelt met twee grote problemen. Een rijke gangster die denkt dat hij haar bezit en een onstabiele vriend die net een man heeft vermoord. Nu moet Sable de controle over zijn situatie overnemen. Als ze wil overleven tot het ochtendgloren…

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons overzicht van vorige week welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 45 waren.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.