Nieuw op Amazon Prime Video | Week 45

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 45 van 2020 zijn in Nederland.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 45 (2020)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week. Mocht je graag willen weten wat er in de toekomst nog kan worden verwacht op de streamingdienst, dan kun je ook een kijkje nemen in de lijst met nieuwe films en series op Amazon Prime Video in november.

1. Last Christmas (film, 2019)

In het rijtje van recente kersttoppers met sterrenacteurs zou deze film toch wel heel hoog in je lijstje moeten staan. Vorig jaar was Last Christmas een absolute klapper in de bioscopen en dit jaar is de film al te bekijken op de streamingdienst van Amazon. Het hoogtepunt voor veel kijkers is de hoofdrol van Emilia Clarke, wie vooral bekend staat om haar rol als Daenerys Targaryen a.k.a. Khaleesi in de hitserie Game of Thrones.

Verhaal en trailer

Emilia Clarke vertolkt Kate, als ‘elfje’ werkzaam in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Kate is een pechvogel die steeds weer foute beslissingen neemt. Tot ze Tom leert kennen, een doodbrave man met een mysterieus verleden die haar cynische wereldbeeld ter discussie stelt.

2. Mad Men (serie, 7 seizoenen)

Mad Men is één van de populairste series aller tijden en weet met al haar 7 seizoenen op IMDb dan ook een 8.6 uit 10 te scoren uit ruim 200.000 stemmen. Vorige week verdween de serie na jaren plotseling van de populaire streamingdienst Netflix, maar nu blijkt dat alle seizoenen enkel verplaatst zijn naar Amazon Prime Video. Toch maar een (gratis proef)abonnementje nemen dan, als je net middenin een bingewatchsessie van Mad Men zat.

Verhaal en trailer

Het is 1960 en manager Don Draper leidt zijn kroost in de New Yorkse Sterling Cooper Advertising Agency te midden van een trendy omgeving.

3. Wallander (serie, 4 seizoenen)

Als jij fan bent van goede detectiveseries, ben je met Wallander helemaal aan het juiste adres. De serie van de BBC met Kenneth Branagh, Richard McCabe en Jeany Spark is vanaf deze week met al haar seizoenen volledig te bekijken op Amazon Prime Video in Nederland.

Verhaal en trailer

Kurt Wallander, de melancholische en cynische inspecteur, heeft net als zijn geestelijke vader, Henning Mankell, een voorliefde voor Italiaanse opera’s. Hij vertrouwt op zijn instinct en ervaring maar gebruikt soms onconventionele en illegale middelen om zaken op te lossen. Zijn dochter Linda, die net afgestudeerd is aan de politieschool, komt het politiekorps in Ystad versterken.

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

De rest van de nieuw verschenen films deze week waren de oorlogsklassiekers Zwartboek en Schindler’s List, maar ook Pup Star: better 2Gether, Shame the Devil, Make India Great Again by Sorabh Pant, Vaibhav Sethia: Don’t, Close Encounters of the Fifth Kind: Contact Has Begun en Roodschoentje en de Zeven Dwergen.

Volledige nieuwe seizoenen waren te vinden bij de series Wayne, 60 Days In, Football Godfathers, Homicide Hunter: Lt Joe Kenda, The Curse of Oak Island, Secrets of the Morgue en Kids Behind Bars: Life or Parole.

Verder zijn deze week op de streamingdienst nog nieuwe afleveringen verschenen van The Walking Dead: World Beyond, maar ook van Crimes That Shook Britain en Football’s Greatest Moments.

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in ons overzicht van vorige week welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 45 waren.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 45 van 2020 (van 1-7 november)?

In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 45, waaronder de kerstfilm Last Christmas uit 2019 met Game of Thrones-actrice Emilia Clarke, maar ook alle 7 seizoenen van Mad Men en alle 4 seizoenen van BBC’s detectiveserie Wallander.

Welke films en series kwamen vorige week (44 / 25-31 oktober) op Amazon Prime Video?

Vorige week verschenen onder andere de horrorfilm Bite, maar ook Prime Original serie Truth Seekers en de Nederlandse film 7 Wrekers online. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 44.

Welke films en series worden volgende week (46 / 8-14 november) op Amazon Prime Video verwacht?

In ons overzicht op de website met alle nieuwe films en series die in november op Amazon Prime Video verschijnen, vind je precies wat er volgende week allemaal op het programma staat.