Nieuw op Amazon Prime Video | Week 2

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 2 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in Nederland in week 2 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. American Gods (serie, aflevering 1 van seizoen 3)

Na lang wachten was het deze week dan eindelijk zo ver: het derde seizoen van American Gods is begonnen op Amazon Prime Video! In de eerste aflevering ontmoet Shadow de god Wisakedjak en krijgt hij van hem een profetie over zijn lotsbestemming. Elke maandag zal een nieuwe aflevering van American Gods op de streamingdienst verschijnen.

Verhaal en trailer

Shadow probeert op eigen benen te staan en zich vestigt in het idyllische, met sneeuw bedekte stadje Lakeside, Wisconsin. Daar komt hij, als hij op zoek gaat naar antwoorden over zijn eigen goddelijkheid, achter een duister geheim.

Official Trailer | American Gods - Season 3

2. Suicide Squad (film, 2016)

Heb je zin in een lekkere superhelden- (of eigenlijk superschurken-) film? Dan hebben we goed nieuws voor je, want na Joker en Birds of Prey is nu ook de razend populaire film Suicide Squad uit 2016 (met bijna 600.000 stemmen op IMDb) te zien bij Amazon Prime Video. Een lekkere knaller van een film boordevol actie en avontuur. Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer

Een geheim agentschap van de overheid rekruteert superschurken in de gevangenis om risicovolle, black-ops missies uit te voeren in ruil voor gratie.

Suicide Squad - Official Trailer 1 [HD]

3. One Night in Miami (film, 2020)

In One Night in Miami, naar het bijzondere en gelijknamige toneelstuk, ontmoeten de iconen Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown elkaar in een denkbeeldige wereld in een hotelkamer om te praten over rassenonrechtvaardigheid, religie en persoonlijke verantwoordelijkheid. De film hierover uit 2020 is op 15 januari 2021 gelanceerd op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

One Night in Miami is een fictief verslag van een ongelooflijke avond waarop iconen Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown bijeenkomen en discussiëren over hun rol in de burgerrechtenbeweging en culturele omwenteling van de jaren 60.

One Night in Miami... | Official Trailer

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video per maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 2 van 2021 (van 9-15 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 2, waaronder aflevering 1 van het derde seizoen van American Gods, de razend populaire superschurkenfilm Suicide Squad uit 2016 en de fonkelnieuwe film One Night in Miami uit 2020.

  • Welke films en series kwamen vorige week (1 / 3-8 januari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere seizoen 16 van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy, Will Smith's hilarische misdaadfilm Focus uit 2015 en de komedie 3, 2, 1… Frankie Go Boom uit 2012. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 1.

  • Welke films en series worden volgende week (3 / 16-22 januari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 3 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.