Nieuw op Amazon Prime Video | Week 12

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 12 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in Nederland in week 12 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Sicario (film, 2015)

Uit maar liefst 376.000 stemmen wist Sicario een 7.6 op IMDb te bemachtigen en vanaf deze week is de keiharde actiefilm uit 2015 te bewonderen op Amazon Prime Video. Emily Blunt, Josh Brolin en Benicio Del Toro zijn de sterren uit de film en naast een dosis actie vind je ook drama en misdaad terug in de film. Veel kijkplezier!

Verhaal en trailer

In het grensgebied tussen de VS en Mexico heerst wetteloosheid. Kate, een jonge en idealistische FBI-agente, wordt gerekruteerd door het hoofd van een speciale eenheid, die strijdt tegen de escalerende drugshandel. Onder leiding van een mysterieuze consultant met een duister verleden begint het team aan een clandestiene missie.

Sicario TRAILER 1 (2015) - Emily Blunt, Benicio Del Toro Movie HD

2. Invincible (serie, 1 seizoen)

Een gloednieuwe Amazon Original-serie is geland op Prime Video en dit keer gaat het om de geanimeerde superheldenserie Invincible, over de 17-jarige Mark Grayson die als vader de machtigste superheld ter wereld, Omni-Man, heeft. Drie afleveringen van de serie, van elk ongeveer 45 minuten speelduur, zijn online verschenen op vrijdag 26 maart 2021.

Verhaal en trailer

INVINCIBLE is een geanimeerde superheldenserie voor volwassenen over de 17-jarige Mark Grayson die hetzelfde is als elke andere jongen van zijn leeftijd, behalve dat zijn vader, Omni-Man, de machtigste superheld ter wereld is. Als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat de nalatenschap van zijn vader misschien niet zo heldhaftig is als ze lijkt.

Invincible – Official Trailer | Prime Video

3. Palm Springs (film, 2020)

Een heerlijke en vrij recente romcom uit 2020 is deze week jouw kant op gedobberd, want je kunt nu genieten van de hilarische Andy Samberg en Christin Milioti als Nyles en Sarah in Palm Springs. Een vleugje romantiek en een hele scheut humor en jij bent klaar voor een heerlijke avond op de bank met deze film.

Verhaal en trailer

Als de zorgeloze Nyles (Andy Samberg) en het onwillige bruidsmeisje Sarah (Cristin Milioti) elkaar bij toeval tegenkomen op een bruiloft in Palm Springs, wordt het ingewikkeld als blijkt dat ze niet kunnen ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar.

Palm Springs - Trailer (Official) • A Hulu Original Film

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video per maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  1. Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 12 van 2021 (van 20-26 maart)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 12, waaronder de keiharde actiefilm Sicario (2015) en het eerste seizoen van de Original-animatieserie Invincible, maar ook de film Palm Springs (2020).

  2. Welke films en series kwamen vorige week (11 / 13-19 maart) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere The Dark Knight, Horizon Line en Paddington. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 11.

  3. Welke films en series worden volgende week (13 / 27 maart – 2 april) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 13 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.