Nieuw op Amazon Prime Video | Week 11

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 11 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in Nederland in week 11 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. The Dark Knight (film, 2008)

Helaas bleek vorige maand dat allebei de Dark Knight-films zouden verdwijnen van Amazon Prime Video, maar gelukkig heeft het gemis van deze twee toptitels nog geen maand hoeven duren. Vorige week kwam The Dark Knight Rises weer online en deze week is de #4 hoogst beoordeelde film op IMDb aller tijden, The Dark Knight uit 2008, weer te zien op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

Met de hulp van Lt. Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent stelt Batman zich ten doel de georganiseerde misdaad in Gotham eens en voor altijd uit te roeien.

The Dark Knight (2008) Official Trailer #1 - Christopher Nolan Movie HD

2. Horizon Line (film, 2020)

Heb jij even zin in een keiharde actiefilm vanavond? Dan krijg je je portie adrenaline vast wel door Horizon Line vanavond aan te zetten met in de hoofdrollen Allison Williams en Alexander Dreymon. Het spannende verhaal sleurt je helemaal mee de film in, dus voeg deze titel nu toe aan je kijklijst via de onderstaande rode knop.

Verhaal en trailer

Sara (Allison Williams) en haar ex Jackson (Alexander Dreymon) zien elkaar na enige tijd terug wanneer ze uitgenodigd worden voor het huwelijk van hun beste vrienden op een tropisch eiland. Wanneer ze als enige passagiers aan boord gaan van een klein vliegtuig, krijgt de piloot plotseling een hartaanval en komen ze terecht in één van de grootste stormen ooit.

Horizon Line | Official Trailer [HD] | Rent or Own on Digital HD, Blu-ray & DVD Today

3. Paddington (film, 2014)

Beertje Paddington is nu te zien op Prime Video! De live-action film uit 2014 over onze favoriete beer neemt je mee op een reis over de hele wereld. Een ideale film voor een gezellige avond op de bank met de hele familie. Paddington is sinds 15 maart te zien op Amazon’s streamingdienst.

Verhaal en trailer

Een jonge beer reist van Peru naar Londen, op zoek naar een nieuw leven in de stad waar hij altijd van gedroomd heeft. Wanneer hij helemaal alleen toekomt in Paddington Station, ontdek hij al snel dat het stadsleven niet zo gemakkelijk is als gedacht. Gelukkig ontmoet hij de familie Brown, die zich over hem ontfermt.

Paddington Teaser TRAILER 1 (2014) - Sally Hawkins, Hugh Bonneville Movie HD

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video per maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 11 van 2021 (van 13-19 maart)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 11, waaronder The Dark Knight, Horizon Line en Paddington.

  • Welke films en series kwamen vorige week (10 / 6-12 maart) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere alledrie de Lord of the Rings-films, alledrie de Divergent-films en The Dark Knight Rises. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 10.

  • Welke films en series worden volgende week (12 / 20-26 maart) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 12 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.