Nieuw op Amazon Prime Video | Week 1

Amazon Prime Video heeft weer allerlei nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst deze week. Hieronder vind je welke films en series nieuw op Amazon Prime Video in week 1 van 2021 zijn in Nederland.

Nieuwe films en series op Amazon Prime Video in Nederland in week 1 (2021)

In het overzicht van alle films en series die nieuw deze week verschenen zijn op de streamingdiensten in Nederland, vind je de nieuwste titels van video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Hieronder lichten we specifiek uit welke nieuwe films en series op Amazon Prime Video zijn verschenen in de afgelopen week.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

1. Grey’s Anatomy (serie, seizoen 16)

Zou het de meest gestelde vraag aan de klantenservice van Prime Video zijn geweest in 2020? We kunnen het niet met zekerheid zeggen, maar het lijkt ons een goede gok. Iedereen wachtte vol goede moed op de komst van Grey’s Anatomy seizoen 16 en op 4 januari 2021 verscheen dan eindelijk gelijktijdig met de release op Videoland het 16e deel van de ziekenhuisserie op Amazon’s streamingdienst. Alle afleveringen kwamen tegelijkertijd online.

Verhaal en trailer

Een medisch gebaseerd drama rond Meredith Grey, een aspirant-chirurg en dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Gedurende de hele serie gaat Meredith door professionele en persoonlijke uitdagingen samen met collega-chirurgen in het Seattle Grace Ziekenhuis.

Contagion (2011) Official Exclusive 1080p HD Trailer

2. Focus (film, 2015)

Fans van Will Smith, opgelet! In deze komische misdaadfilm uit 2015 schittert de topacteur in de hoofdrol van Nicky, een meesteroplichter. Als je zin hebt in een flinke dosis humor, gemengd met wat actie en een interessante verhaallijn, dan is dit echt een film voor jou. Uit ruim 200.000 stemmen op IMDb behaalt de film een 6.6 uit 10, maar dat doet niet af aan het feit dat hij lekker weg kijkt op een gezellig avondje op de bank.

Verhaal en trailer

Meesteroplichter Nicky krijgt een relatie met beginnende oplichtster Jess. De relatie eindigt abrupt. Ze verschijnt weer bij een lucratieve autorace en gooit zijn plannen in de war.

The Revenant | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

3. 3, 2, 1… Frankie Go Boom (film, 2012)

3, 2, 1… Lachen! De komediefilm Frankie Go Boom uit 2012 is sinds deze week te bekijken op Amazon Prime Video. Het hilarische verhaal van een bijzondere onenightstand en de daaropvolgende moeilijkheden verzekert je van een avond vol humor.

Verhaal en trailer

Wanneer Frank’s toevallige onenightstand met een getroebleerde jonge vrouw verkeerd afloopt staat broer Bruce, als vanouds, klaar om alles te filmen. Wanneer de beschamende net-geen-sekstape tot overmaat van ramp op het internet belandt, moet Frank de hulp inroepen van Phil, de voormalige celgenoot van Bruce. Alleen gaat Phil voortaan door het leven als Phyllis…

Mission: Impossible Rogue Nation Trailer

Ga direct naar Amazon Prime Video om naar alle films en series op de streamingdienst te kijken ✅

Nog meer nieuwe films en series op Amazon Prime Video de afgelopen week

In het volledige Amazon Prime Video aanbod van films en series in Nederland vind je alle titels die op dit moment op de streamingdienst staan en de datum wanneer deze nieuwe titels zijn verschenen. Verder vind je in onze overzichten wat nieuw op Amazon Prime Video per maand verschijnt.

Abonnement op deze streamingdienst

Om deze films en series te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement op Amazon Prime Video aan te schaffen. Je kunt nu voor slechts €2.99 per maand naar de streamingdienst kijken. Ga direct naar Amazon Prime Video om een abonnement te nemen of om meer informatie te vinden.


  • Welke films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in week 1 van 2021 (van 3-8 januari)?

    In dit artikel vind je alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 1, waaronder seizoen 16 van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy, Will Smith's hilarische misdaadfilm Focus uit 2015 en de komedie 3, 2, 1… Frankie Go Boom uit 2012.

  • Welke films en series kwamen vorige week (53 / 27 december – 2 januari) op Amazon Prime Video?

    Vorige week verschenen onder andere de pandemiefilm Contagion met Matt Damon uit 2011, maar ook The Revenant met Leonardo DiCaprio uit 2015 en Mission: Impossible Rogue Nation met Tom Cruise uit 2015. Het volledige overzicht vind je in ons artikel met de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in week 53.

  • Welke films en series worden volgende week (2 / 9-15 januari) op Amazon Prime Video verwacht?

    Binnenkort verschijnt het overzicht met nieuwe titels op Amazon Prime Video in week 2 van 2021, dus houd onze website, social media kanalen en het overzicht van nieuwe films en series op Amazon Prime Video per week goed in de gaten.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.